reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
oj dziewczynki właśnie o takie konkrety mi chodziło, dziękuję na pewno coś wybiorę z tego co mi poleciłyście:-)
Noukie udanej imprezy, a jeśli chodzi o hot dogi to zrobiłaś mi takiego smaczka na nie, że dziś na kolację będą obowiązkowo:tak:
bulkaasia wiem, że to nieprzyjemne uczucie, ale już jutro nie powinnaś pamiętać, że miałaś jakąś szczepionkę:-)

Bakusiowa używałam tego żelu poporodowego Musteli, ale sama nie wiem, czy to taka rewelacja. Mi się wydaje, że tak jak u kogoś skóra ma tendencje do rozstępów, to będzie je miała czy czegoś się do tego używa czy nie. I tak samo z regeneracją tej skóry po porodzie. No i nie oszukujmy się, z niczego nie ma nic, jak się nic nie będzie ćwiczyć to ani ciało, ani skóra same do formy sobie nie dojdą.

cześć dziewczynki dawno nie pisałam, podczytuje was tylko :)
coraz bliżej mamy do godziny 0 :)
ja wczoraj spakowałam torbę do szpitala, jednak mam jedna a nie dwie jak planowałam.. tylko dzidzie mam w jednym rzędzie a reszta jest moja itp
ja w sumie czuje sie dobrze, czasami mam uczucie jak bym miała dostać okres i w sumie tyle.
Była u mnie położna wiec mnie troszkę uspokoiła.
Wczoraj napisałam plan porodu może mi sie przyda, będzie z papierami do szpitala.
mój ładnie pcha nogi pod żebra, dzisiaj coś wyjątkowo ;/ a planuje iśc na urodziny brata eh.. w końcu ost wypad bez wyrzutów sumienia :)

3mam za was wszystkie kciuki i uważajcie na siebie

Witam wszystkie grudniowe mamuśki, jestem tu nowa, termin porodu mam na 19. grudnia, mam nadzieję, że mnie tu zaakceptujecie, leżę od 6 tygodni i strasznie się nudzę, pozdrawiam

Misia ja polecam tak jak Noukie tusz Diora Iconic, ale on jest bardziej podkrecajacy i niz pogrubiajacy. Ja mam dosyc geste rzesy i potrzebuje je tylko troche wydluzyc i podkrecic i jestem w 100% zadowolona z efektu tego tuszu. Wart swojej ceny.

eni_ witaj !!! wspolczuje lezenia, ale juz niewiele ci zostalo

cinamona dzięki za powitanie, już niewiele zostało i najprawdopodobniej do terminu nie wytrzymam, tak mi gin mówiła, jestem na lekach (fenoterol i inne), ale to leżenie jest strasznie, jestem dość aktywną osobą 'byłam', a teraz tylko do toalety chodzę i raz dziennie prysznic, to wszystko, masakra, tylko laptopa mam pod nosem i pilota ale ile można, już nie mogę się doczekać rozwiązania, ale wiem że im dłużej dzidzia w brzuszku tym lepiej......

ankka02 oj kochana jeśli chodzi o ćwiczenia to ja uwielbiam i będę napewno, zresztą jakoś do końca 6 m-ca ćwiczyłam w domu ;-) ale trzeba jakoś jeszcze wspomóc regenerację skóry, i dlatego rozglądam się za czymś skutecznym, mam jeszcze to szczęście że rozstępy do tej pory nie zagościły a moim ciele ;-) Będziemy się wspierać i wszystkie na wiosnę już laseczki będziemy :-)

Eni witaj! Nie zazdroszczę leżenia ale już dużo nie zostało więc cierpliwości i dużo zdrówka :-p

Oj i ja po porodzie bede musiala sie wziac za siebie:sorry: bedziemy sie wspierac:-p

Witam nowa mame:tak:

Zadnych wiesci od Viv???????????????

reklama
Dzień dobry zaglądam dopiero teraz na chwilke rano poszlam z mala na zakupy dokupić rozek o ktorym kompletnie zapomnialam i przy okzaji Nastce kupilam golif-tunike i nowe rajtuzki żeby nie bylo tylko dla siostry później zprzątnie goście obiad i tak mnie zeszlo zaraz jeszcze musze umyć całe lóżeczko i obleke pościelą będzie do soboty mam nadzieje czekalo na malutką pozdrawiam was miłego weekendu zajrze jak zrobie z lóżeczkiem i wypiore rozek bo czas ucieka a ja z moją sklerozą poźniej nie zdążę:eek: Buziaki w brzuszki:-)

Do góry