reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

A tutaj cos na piatkowa oslode :-). Zrobione na szybko, wiec wyglada jak wyglada :), tesciowa mi wczesniej biszkopt upiekla, przelozylam kremem, posypalam, humorek mozna sobie poprawic :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Noukie suwaczek mnie przerósł :) mam jakiś program w laptopie który blokuje reklamy i automatycznie mi suwaczek :(

Lil jakiś śliczny , kup go :)

Mummy3 ale mi ślinka cieknie przez tą fotkę :)

Idę do lodówki :)

reakcja mojego meza byla podobna, bo mu zdjecie wyslalam przez telefon, a on w pracy :-), dzis mam atak glodu, ale to chyba ze stresu czy co, po badaniach mnie mdlilo, a teraz bym zjadla wszystko

Wybaczcie dziewczyny ale tyle stron produkujecie na dzien ze Was nienadrobie :(

Ale mi ciezko ostatnio,oddychac nie moge,jak przejde sie troche to brzuch sie napina, o bezsennosci nie wspominajac, czuje sie jak toczoca sie kula. Juz tak bym chciala zeby Malenstwo bylo po drugiej stronie brzuszka ehh....ale niech posiedzi jeszcze troche,jak juz wymeczylam sie tyle m-cy to te 3-4 tyg wytrzymam jakos jeszcze :)
W poniedzialek mam wizyte u gin to moze jakies pozytywne info mi przekaze :)

Lilith dresik cudny, kupuj bo Oleńce będzie w nim ślicznie:-)
mummy3 no wiesz Ty co? Takie pyszności tu pokazujesz a mi już dosłownie język do tyłka uciekł:wściekła/y:Od paru dni jestem na głodzie słodyczowym czego nie było od początku ciąży:tak:
uciekam spać,papa:happy:

reklama
Lili oj slodziutkie to ubranko:rofl2:

Majja to chociaz przypominaj raz na jakis czas jak daleko juz jestes;-)

Mummy3
no u Was to napewno wszedzie sa;-) u nas tez ich wlasciwie duzo, ale najczesciej polaczone z rozowym kolorem, a jak juz sa biale to z kokosowa posypka:sorry2: znalazlam w NL duza paka za 6 e, ale za przesylke chca 9e, przesylka w sumie 9e tez do zaplacenia przeciez, ale wkurzam sie, ze to wiecej niz same te slodkosci:sorry2: no nic zostalo mi jeszcze pare marketow do sprawdzenia moze sie uda:sorry2:

U nas wysyla sie kartki i jak goscie przychodza daje sie paczuszke specjalnych cukierkow z jakas ozdoba;-) robia mi to na zamowienie, a ja dodatkowo robie pare koszykow ze slodkosciami;-) No to teraz znowu drzewka dostaniecie????

Do góry