reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja wyprasowałam kolejną partię prócz bluz bo mi sił brakło, powiesiłam pranie, byłam z psem i umieram
Przyszła mi też koszula do porodu (można się pakować) i próbki z mustelli
Teraz tylko czekać na męża pozostaje ;-)
Wkurzyłam się bo zapomniałam zadzwonić do księgowej (raportu miesięcznego nadal nie mam ) ale jutro będę ich bombardować
Anka no ja czytałam to samo ;-)
Majja jutro mają być super misiaki
Betiks to jest koszmar, brak sił totalny, czasem tylko mam faze na sprzątanie ale poza tym jestem do niczego :/ najgorsze że torbę już od tygodnia pakuje i dalej leży pusta
Basia ja korzystam jak się da, rano u sąsiadów spokój to jutro chyba śpię do oporu
Nathani a skąd wiesz że słabiutkie? Ja czasem ćwicze jak mi się przypomni
Asia ja też miałam swego czasu smaki na kawę i czułam się po niej o wiele lepiej, teraz nawet to nie pomaga
No słodziutkie są te ciuszki, a jeszcze lepiej na maluchu
mummy3 z tego co czytam to macie super opiekę położnej ;-) fajnie
Gratuluje 36 tygodnia
Resztę pozdrawiam i padam
Przyszła mi też koszula do porodu (można się pakować) i próbki z mustelli
Teraz tylko czekać na męża pozostaje ;-)
Wkurzyłam się bo zapomniałam zadzwonić do księgowej (raportu miesięcznego nadal nie mam ) ale jutro będę ich bombardować
Anka no ja czytałam to samo ;-)
Majja jutro mają być super misiaki
Betiks to jest koszmar, brak sił totalny, czasem tylko mam faze na sprzątanie ale poza tym jestem do niczego :/ najgorsze że torbę już od tygodnia pakuje i dalej leży pusta
Basia ja korzystam jak się da, rano u sąsiadów spokój to jutro chyba śpię do oporu
Nathani a skąd wiesz że słabiutkie? Ja czasem ćwicze jak mi się przypomni
Asia ja też miałam swego czasu smaki na kawę i czułam się po niej o wiele lepiej, teraz nawet to nie pomaga
No słodziutkie są te ciuszki, a jeszcze lepiej na maluchu
mummy3 z tego co czytam to macie super opiekę położnej ;-) fajnie
Gratuluje 36 tygodnia
Resztę pozdrawiam i padam
Basia_one
Multimama ;)
A u nas nawet nie sprawdzaja szyjki.. Ja nie wiem jak to u mnie jest, w sumie to cwicze od czasu do czasu i przytulanki jeszcze sa, sporadycznie bo dla mnie to troche meka, ale sa
nathani tez wiem o masowaniu krocza, jakies olejki w domu mam i od dzis zaczynam, postanawiam tez sobie od dzis cwiczyc miesnie kegla, kurcze, bo to jednak juz czas, balam sie wczesniej, bo ta moja szyjka taka slaba, ale mam juz 36tc i co bedzie to bedzie. My za tydzien jak juz bedzie skonczony 37tc zaczynamy naturalne metody zmiekczania szyjki , maz juz swoje wyczekal, wiec bedzie mial swoj czas , troche naturalnej oxytocyny nie zaszkodzi, a szyjka lepiej niech bedzie dobrze przygotowana.
Majja pisalas, ze chcesz dobry pas pociazowy, tak jak wyzej pisalam u nas sa popularne belly bandit, nie wiem jak u Was, ja taki mam, bo kolezanki stosowaly i byly zadowolone, ja swojego po poprzednich porodach nie uzylam ani razu, bo brzuch sie wchlonal, nie wiem jak bedzie teraz, ale jesli chcesz najlepszy to chyba ten bedzie
Misia odnosnie tego pasa poporodowego to tak jak Maji napisalam, u nas sa popularne, a przejrzyj moze aukcje na ebay, tam czasem mozna znalezc dobre oferty, sprowadzanie takiego pasa od nas bedzie cholernie drogie, ale moze z UK sie uda.
Fiolka odpoczywaj kochana ile sie tylko da i korzystaj z tego odpoczynku, bo jak sie malutki urodzi to juz bedzie inaczej. no ide ubierac dzieci, bo mamy szalony poczatek dnia
Majja pisalas, ze chcesz dobry pas pociazowy, tak jak wyzej pisalam u nas sa popularne belly bandit, nie wiem jak u Was, ja taki mam, bo kolezanki stosowaly i byly zadowolone, ja swojego po poprzednich porodach nie uzylam ani razu, bo brzuch sie wchlonal, nie wiem jak bedzie teraz, ale jesli chcesz najlepszy to chyba ten bedzie
Misia odnosnie tego pasa poporodowego to tak jak Maji napisalam, u nas sa popularne, a przejrzyj moze aukcje na ebay, tam czasem mozna znalezc dobre oferty, sprowadzanie takiego pasa od nas bedzie cholernie drogie, ale moze z UK sie uda.
Fiolka odpoczywaj kochana ile sie tylko da i korzystaj z tego odpoczynku, bo jak sie malutki urodzi to juz bedzie inaczej. no ide ubierac dzieci, bo mamy szalony poczatek dnia
Ostatnia edycja:
kruszonka84
Zaciekawiona BB
to nadrobiłam kilka stron
Viv gratulacje i zazdroszcze że masz już swój skarb po tej sronie brzuszka!!!
-co do nawilżacza, to ja mam i taki i taki, bo mój Szymon praktycznie cały rok choruje na oskrzela (nadreaktywność, alergik). na początek ceramiczny wystarczy w okresie grzewczym, a ultradźwiękowy zawsze można dokupić
- pas poporodowy: ja używałam po cc. Świetnie podtrzymywał mi "poporodowy fałd tłuszczu" i dzieki temu nie ciągnęła mnie świeżo zagojona rana. Myśle że spokojnie można zastąpić go bandażem elastycznym
- Misia83 czy Ty jesteś z Częstochowy? W którym szpitalu zamierzasz rodzić?
Viv gratulacje i zazdroszcze że masz już swój skarb po tej sronie brzuszka!!!
-co do nawilżacza, to ja mam i taki i taki, bo mój Szymon praktycznie cały rok choruje na oskrzela (nadreaktywność, alergik). na początek ceramiczny wystarczy w okresie grzewczym, a ultradźwiękowy zawsze można dokupić
- pas poporodowy: ja używałam po cc. Świetnie podtrzymywał mi "poporodowy fałd tłuszczu" i dzieki temu nie ciągnęła mnie świeżo zagojona rana. Myśle że spokojnie można zastąpić go bandażem elastycznym
- Misia83 czy Ty jesteś z Częstochowy? W którym szpitalu zamierzasz rodzić?
Noukie
Majowa mama 2007
Po pracy jej, ale dzis zmeczona jestem, tluklam sie dzis w nocy jak i Wy, a w pracy umieralam:-( do tego znowu skurczybyki na maxa jeszcze troche
My juz kupilismy prezent Quintenowi od malenstwa, Nintendo 3ds XL troche nas kosztowal, ale juz dawno o nim marzyl, wiec wkoncu bedzie okazja;-) na mikolajki zamek smokow playmobila, a gwiazdke juz sobie odpuscimy;-)
Joanna trzymam kciuki;-)
Ciekawe co u Lili
My juz kupilismy prezent Quintenowi od malenstwa, Nintendo 3ds XL troche nas kosztowal, ale juz dawno o nim marzyl, wiec wkoncu bedzie okazja;-) na mikolajki zamek smokow playmobila, a gwiazdke juz sobie odpuscimy;-)
Joanna trzymam kciuki;-)
Ciekawe co u Lili
misia tutaj w Londynie juz zaczęło się świateczne szaleństwo, sklepy poozdabiane, pełno produktów itp. Kocham ten klimat bo świeta to dla mnie przepiekny czas i juz nie moge sie ich doczekać a tym bardziej, że przybedzie nowy członek rodizny:-)
Ja nie wiem co córce kupić, jak jej spytałam to powiedziałl;a, że nic nie chce. Ona teraz żyję piatkiem bo idzie z koleżankami na "Twilight part2"
Ja nie wiem co córce kupić, jak jej spytałam to powiedziałl;a, że nic nie chce. Ona teraz żyję piatkiem bo idzie z koleżankami na "Twilight part2"
reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Nathani wiem że musi być ok ale człowiek nature ma strachliwą przynajmniej ja Mummy3-święto dziękczynienia a ja na porodówce ale dali taką datą to teraz mala musi wysiedzieć i poczekać na swoją kolej:-)i trzymać kciuki za mame tchorza