reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Czesc dziewczyny,
Ale nam sie pogoda poprawila, prawda?
Juz czuc, ze wiosna idzie, mam nadzieje, ze mrozy nie zlapia juz. Nawet wyciagnelam lzejszy plaszcz z szafy i bylo mi dzis w nim cieplo w doridze do pracy, a to juz cos!!!
Amelka konczy ospe i na weekend jedziemy do rodzicow w lodzkie, co mnie strasznie cieszy, bo juz nie bylam 3 tygodnie, a zwyklismy jezdzic co tydzien - dwa.
Kinia, Elwirka, dajcie znac jak tam dzieciaki :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Witam!

Mam dziewczyny do Was prośbę.
Czy mogłybyście mi polecić jakieś ciekawe miejsca w okolicach lub samej Łodzi na wyjazd weekendowy ?
Chodzi mi o miejsce z noclegiem, najlepiej z udogodnieniami dla rodzin z dziećmi, ośrodki SPA.

To są Wasze okolice więc może macie coś godnego polecenia.
Będę wdzięczna za pomoc.

Kinia i jak czuje sie corcia??

kinia1 to rzeczywiście masakra z tym szpitalem, ja tam córcię rodziłam ogólnie źle nie było, ale jak mnie przyjmowali do szpitala 3 dni przed porodem, to wzięli mnie na badanie w środku nocy, na dyżurze był wtedy Maciak i jakaś kobitka (nie pamiętam nazwiska), przeszkodziłam im w piciu kawki, więc byli bardzo "mili", a ta pani przy badaniu myślałam, że mi rękę od spodu do gardła włoży :crazy: Na porodówce trafiłam na młodą i sympatyczną kobitkę, ale kręciła się tam też jakaś starsza babka, raz mi się wyrwało i krzyknęłam, a ta do mnie z pyskiem, tak mnie zdenerwowała, że ją między skurczami opierdzieliłam i powiedziałam, że nie życzę sobie by unosiła na mnie głos, po tym ta młoda ją wyprosiła z porodówki i resztę porodu wspominam bardzo miło.

No widzisz Zgierski Szpital to nic ciekawego ;/

Kinia, Elwirka jak tam wasze maluchy?

Nadia ma wirusówkę, zawalone gardło, temperatura, ale to ze szpitala przywleczone. W każdym bądź razie przynajmniej nie ma problemów z brzuszkiem ;))

Wampi w Matce Polce tez tak bylo...ja tylko karmilam i bylam z Bartusiem a kapiel i przewijanie w ogole mnie nie musialo obchodzic.....polozne duzo pomagaly:-)

W madurowiczu tylko kąpały. Nawet nie bardzo chciały pomagać przy karmieniu ( miałam problem). Koleżanka z sali miała silną anemie, wiec nie miała siły wstawać i mdlała. Jej dziecko było bardzo żadko przewijane, a o wyjście do toalety jej samej było naprawdę trudno. Za to rodziłyśmy w oddzielnych salach z męzami.

Witam kobietki...troszkę mnie nie było i nie wiem czy jeszcze mnie ktos tu pamięta?
Napiszie skrotowo co u was słychac?
Wapmi przybył ktos z radogoszczy?

reklama
Do góry