ELWIRKA 25
Mamuśka
Narazie czekamy na usg które będzie 14 marca a 22 marca znowu chirurg i pewnie wtedy dowiem się więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia i jak czuje sie corcia??
kinia1 to rzeczywiście masakra z tym szpitalem, ja tam córcię rodziłam ogólnie źle nie było, ale jak mnie przyjmowali do szpitala 3 dni przed porodem, to wzięli mnie na badanie w środku nocy, na dyżurze był wtedy Maciak i jakaś kobitka (nie pamiętam nazwiska), przeszkodziłam im w piciu kawki, więc byli bardzo "mili", a ta pani przy badaniu myślałam, że mi rękę od spodu do gardła włoży Na porodówce trafiłam na młodą i sympatyczną kobitkę, ale kręciła się tam też jakaś starsza babka, raz mi się wyrwało i krzyknęłam, a ta do mnie z pyskiem, tak mnie zdenerwowała, że ją między skurczami opierdzieliłam i powiedziałam, że nie życzę sobie by unosiła na mnie głos, po tym ta młoda ją wyprosiła z porodówki i resztę porodu wspominam bardzo miło.
Kinia, Elwirka jak tam wasze maluchy?