reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Czesc dziewczyny,
Ale nam sie pogoda poprawila, prawda?
Juz czuc, ze wiosna idzie, mam nadzieje, ze mrozy nie zlapia juz. Nawet wyciagnelam lzejszy plaszcz z szafy i bylo mi dzis w nim cieplo w doridze do pracy, a to juz cos!!!
Amelka konczy ospe i na weekend jedziemy do rodzicow w lodzkie, co mnie strasznie cieszy, bo juz nie bylam 3 tygodnie, a zwyklismy jezdzic co tydzien - dwa.
Kinia, Elwirka, dajcie znac jak tam dzieciaki :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Witam!

Mam dziewczyny do Was prośbę.
Czy mogłybyście mi polecić jakieś ciekawe miejsca w okolicach lub samej Łodzi na wyjazd weekendowy ?
Chodzi mi o miejsce z noclegiem, najlepiej z udogodnieniami dla rodzin z dziećmi, ośrodki SPA.

To są Wasze okolice więc może macie coś godnego polecenia.
Będę wdzięczna za pomoc.

Kinia i jak czuje sie corcia??

kinia1 to rzeczywiście masakra z tym szpitalem, ja tam córcię rodziłam ogólnie źle nie było, ale jak mnie przyjmowali do szpitala 3 dni przed porodem, to wzięli mnie na badanie w środku nocy, na dyżurze był wtedy Maciak i jakaś kobitka (nie pamiętam nazwiska), przeszkodziłam im w piciu kawki, więc byli bardzo "mili", a ta pani przy badaniu myślałam, że mi rękę od spodu do gardła włoży :crazy: Na porodówce trafiłam na młodą i sympatyczną kobitkę, ale kręciła się tam też jakaś starsza babka, raz mi się wyrwało i krzyknęłam, a ta do mnie z pyskiem, tak mnie zdenerwowała, że ją między skurczami opierdzieliłam i powiedziałam, że nie życzę sobie by unosiła na mnie głos, po tym ta młoda ją wyprosiła z porodówki i resztę porodu wspominam bardzo miło.

No widzisz Zgierski Szpital to nic ciekawego ;/

Kinia, Elwirka jak tam wasze maluchy?

Nadia ma wirusówkę, zawalone gardło, temperatura, ale to ze szpitala przywleczone. W każdym bądź razie przynajmniej nie ma problemów z brzuszkiem ;))

Wampi w Matce Polce tez tak bylo...ja tylko karmilam i bylam z Bartusiem a kapiel i przewijanie w ogole mnie nie musialo obchodzic.....polozne duzo pomagaly:-)

W madurowiczu tylko kąpały. Nawet nie bardzo chciały pomagać przy karmieniu ( miałam problem). Koleżanka z sali miała silną anemie, wiec nie miała siły wstawać i mdlała. Jej dziecko było bardzo żadko przewijane, a o wyjście do toalety jej samej było naprawdę trudno. Za to rodziłyśmy w oddzielnych salach z męzami.

Witam kobietki...troszkę mnie nie było i nie wiem czy jeszcze mnie ktos tu pamięta?
Napiszie skrotowo co u was słychac?
Wapmi przybył ktos z radogoszczy?

reklama
Do góry