reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Marysia ja mieszkam na gornej:) chetnie sie spotkam na spacerek:) a gdzie dokladnie na gornej mieszkasz??

ja mieszkam kolo ronda lotnikow lwowskich na astronautow.

WAMPI no ja jest zadowolona z szymanskiej szkoly do nas przychodzily tez z kilinskiego bo tam podobno porazka byla totalna.

Ten tydzien taki piekny ze chyba tylko manu nam pozostaje.

Moj maz wymyslil, ze zrobie paznokcie jego szefowej i teraz sie smieje ze jak spartole do go wywali...szczerze to troche sie obawiam nie watpie w swoje umiejetnosci, i wiem ze robie to dobrze ale babeczka jest pedantyczna, ma ladne paznkocie a uwaza ze sa okropne..eh

Dziewczyny pisalam kiedys ze mam perfumy, i ktoras mi pisala ze jest chetna , moze sie skusicie ceny sa naprwde male a swietny prezent pod choinke.

reklama
Dziewczyny mam pomysł: może podzielimy się pomysłami na prezenty dla naszych maluchów? Niech to będzie inspiracja :) bo my oprócz Gwiazdki mamy jeszcze urodziny i już nie mam pojęcia co mam mówić, że mogą małej na prezenty kupować ciotki i wujkowie:p

U nas Bartus dostanie klocki drewniane z Ikei i taka zabawke tez z Ikei z seri MUla takie klocki na drutach nie wiem jak to sie fachowo nazywa i od tesciow CHYBA taki stoliczek gdzie jak naciska sie guziki to zwierzatka odglosy wydaja albo tego pieska fisher price no chyba ze tesciowa na jezcze inny pomysl wpadnie...

My chetnie na kawke ale w nastepnym tygodniu.

My pod choinke zabawek nie kupujemy bo maly ma juz tyle ze 3 pudla. My kupujemy ksiazeczki i do tego butelke a raczej kubeczek 360 stopni, na roczek dostał takiego gumowego konia( sa takie pilki do skakania) powiem wam fajna rzecz teraz jak juz sam dosiega nogami to namietnie na nim skacze i jeszcze zabawka oddaje odglosy konia i liczydlo heheh ktorym tez sie lubi bawic brumbrum.

A rodzice to pewnie jakies ubranka, bo maly rosnie jak na drozdzach , albo zapas pampersow,od tesciow napewno dostanie buty zimowe

No to co, Dziewczyny, w przyszłym tygodniu, jakieś spotkanie w Manu? :)
Co do prezencików to Malwinka od Dziadków dostała zestaw mała farma i małe zoo firmy duplo, ma też zestaw drewnianych klocków, mogę polecić jeszcze, ale nie wiem jak fachowo się taka zabawka nazywa, są wkłada się na drewniane patyki klocki różne kształtem i wielkością i można budować różne konstrukcje.---> Woody Klocki Drewniane Zabawki -Zestaw Wieży 90836 (1968171384) - Aukcje internetowe Allegro coś podobnego do tego i Malwinkę to bardzo absorbuje :) Polecam jeszcze to ---> Żyrafa edukacyjna sorter klocki róż zieleń zielony (1961022260) - Aukcje internetowe Allegro i to LAPTOP DLA MALUSZKA P4 (1946983920) - Aukcje internetowe Allegro

W związku z tym, że ubranek i zabawek córcia ma naprawdę mnóstwo my juz prosimy by rodzinka kupowała nam rzeczy praktyczne, czyli pieluchy, kosmetyki pielęgnacyjne, kaszki, słoiczki, mleko modyfikowane, itp :)

reklama
Do góry