reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

owszem w poniedzialek mielismy 2 rocznice slubu:) bylo kino i byla kolacja )

Wiesz ja w kosmetyce wiec glownie kosmetyka twarzy , rak, stop noi makijaz.

reklama
marysia ja tez w poniedziałek miałam 2 rocznicę ślubu, stąd moje pytanko:) nie myslałam nigdy, że poznam kogos kto brał ślub tego samego dnia co ja - listopad to bardzo specyficzna data:p

chyba nam forum umarło :(
U nas już 7 zębów i pierwsze samodzielne kilka kroczków, a teraz chodzenie za rączkę - ale mnie już plecy bolą:) i dzisiaj zaczął się 4 tydzień w żłobku...:)

ViKamcia juz udało mi się zakupić w sklepie (nie opłacało mi się na allegro, bo drożej przesyłka niż sam barwnik). A szykuję się do zrobienia tortu na roczek i potrzebny mi niebieski krem na górę:-p
Wczoraj upieklam babeczki z odrobiną barwnik i wyszły seledynowe (same babeczki były żółte więć żółty+niebieski=zielony) - jak mi się uda to wrzucę zdjęcie:-)
Widzę, że na naszym forum duzo dziewczyn, które zajmuja się kosmetyką:-) a może jakieś fryzjerki się ukrywają, bo ja z braku czasu chętnie skorzystam z wizyty domowej i farbowania, bo samej mi nie wychodzi - miał być taki wiewiórkowy rudy, a ledwie widąć rudy odcień:crazy:

Ostatnia edycja:
Oj tak pustki na forum ostatnio...

Zea gratuję ząbków i pierwszych samodzielnych kroczków.

No i wyszło, że za mało się wyceniłam, we wakacje wykonywałam makijaż wieczorowy koleżance mojej mamy z pracy i jej mamie, wzięłam 25zł za osobę (w tym henna brwi i rzęs oraz malowanie paznokci) :baffled:

no to faktycznie tanio, w salonie zaplacisz 100minimum za makijaz, 10-15henna, i 10-20 zl malowanie
ja za makijaz biore 50 (chyba ze klientka ma zyczenie by korzystac z jej fluidow bo sie takie zdarzaja- to wtedy 40) za malowanie paznokci 10zl, i za henne 5-10zl

zea do którego żłobka uczęszczacie?
marcysia my możemy się spotkać :)
wampi a co Ty unikasz spacerków?my korzystamy póki ładnie jeszcze jest. zresztą zimą też będziemy spacerować -ale wiadomo już nie tak jak latem
my wczoraj zaliczyłyśmy pierwsze ścięcie nie obyło się bez płaczu ale nie było źle :) pech tylko taki, że facet obcinał a mała woli towarzystwo kobiet

reklama
Do góry