reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
torcik super Spóżnione wszystkiego najlepszegowampi dziękujemy
pochwalę się wam tortem: (sama robiłam, ale nikt nie chce wierzyć)
Zobacz załącznik 417555
marysia868
mama Macieja
nie no na taka nianie to tez mnie nie stac ale to sa panie ktore maja wyksztalcenie pedagogicznie , a takie to nie chce.
Bardziej wsrod wlasnie takich cioc , babc . troche mama, tesciowa i siostra i damy rade, narazie siedze w domu jeszcze do czerwca wiec mam czas na przemyslenia.
teraz jestesmy w szale prezentow a ja sie zalamalam dzis bo zamiast 240 zl t o za leki musze zaplacic 300zl...
mam taka nadzieje ze pomoga , tez pracuje ale mysle ze raz w tyg damy rade do babci.
Kurcze zajeb... tort oj gdbym ja tam umila, dzisiaj zrobilam tort dla brata na 18 ptasie mleczko z piankami jojo ( sam o ta ki prosil) chcialam dolozyc ozdoby z masy z pianek marchellinkowych, ale nie malam pudru i cos mi nie wyszlo
i zostal ptasie mleczko a wnim pozatapiane pianki.
Poza tym zrobilam dawno zapomniany blok czekoladowy, normalnie po tych switach to sie w drzwi nie zmieszcze.
Jeszcze dzis moj brat do nas przyjedzie, bo na swieta przyjecal z norwegi
od lutego ide na basen na areobik,
marysia868
mama Macieja
pazurkow nie wkleje zdjec, bo mam kiepski aparat w tel poza tym nie mam kabla, a blut nie dziala.
Sama nawet sobie zrobilam, niedlugie oczywiscie zeby zobaczyc jak przy dziecko czy to sie da wogole funkcjonowac i nie jest zle. Na sylwka napewno jakies beda, noi ten makijaz superasny.
Jutro do ryzjera nie mam pojecia jak sie obciac te wlosy tak mi poprezdni fryzjer zrzepolil ze hcyba na krotko mnie tylko zetnie, chos ja bym bardzo nie chciala bo nie lubie. i co tu teraz zrobic, macie jakies pomysly obecnie mam wystrzepione wlosy 2cm przed ramiona
A musze sie przyznac ze nie zaglodalam dlugo bo kiepski czas mialam pomijajac sprzatanie, to co weszlam na babyboom natykalam sie na przykre historie o poronieniach, a ze ze swoja strata trudno mi bylo sie pogodzic to tez musialam na jakis czas zaprzestac wchodzenia na forum.
Ale sie stesknilam ..a tu taka cisza
Sama nawet sobie zrobilam, niedlugie oczywiscie zeby zobaczyc jak przy dziecko czy to sie da wogole funkcjonowac i nie jest zle. Na sylwka napewno jakies beda, noi ten makijaz superasny.
Jutro do ryzjera nie mam pojecia jak sie obciac te wlosy tak mi poprezdni fryzjer zrzepolil ze hcyba na krotko mnie tylko zetnie, chos ja bym bardzo nie chciala bo nie lubie. i co tu teraz zrobic, macie jakies pomysly obecnie mam wystrzepione wlosy 2cm przed ramiona
A musze sie przyznac ze nie zaglodalam dlugo bo kiepski czas mialam pomijajac sprzatanie, to co weszlam na babyboom natykalam sie na przykre historie o poronieniach, a ze ze swoja strata trudno mi bylo sie pogodzic to tez musialam na jakis czas zaprzestac wchodzenia na forum.
Ale sie stesknilam ..a tu taka cisza
Ostatnia edycja:
marysia868
mama Macieja
zea
Fanka BB :)
marysia pazurki bardzo ładne a cisza, bo pewnie się wszystkie dziewczyny na święta szykują
ja za to mam kiepski humor - z mężem problemowo, w pracy nijak, mała dzisiaj ze żłobka na szybko odbierana bo biegunka i nawet choinki u nas na święta nie będzie - Uśka za bardzo szaleje i by ją w 3 sekundy rozwaliła:-(
ja za to mam kiepski humor - z mężem problemowo, w pracy nijak, mała dzisiaj ze żłobka na szybko odbierana bo biegunka i nawet choinki u nas na święta nie będzie - Uśka za bardzo szaleje i by ją w 3 sekundy rozwaliła:-(
kurczak1305
mamusia synusia
Witaski Gwiazdeczki
Ło,całą kope mnie tu nie było O_O
Ładne pazurątka Marysiu
Jak tam Wasze maluchy,zabrałam sie do czytania,ale chyba nie dam rady nadrobić
Ło,całą kope mnie tu nie było O_O
Ładne pazurątka Marysiu
Jak tam Wasze maluchy,zabrałam sie do czytania,ale chyba nie dam rady nadrobić
marysia868
mama Macieja
marysia pazurki bardzo ładne a cisza, bo pewnie się wszystkie dziewczyny na święta szykują
nie przesadzaj choinka musi byc, a dziecko musi sie nauczyc ze nie ktorych rezczy nie wolno. U nas jest choinka sztuczna malutka ale jest.
U tesciowej jak bylismy jest zywa i mlody tam w bombkach troche szperal, bo fajnie sie bujaly , ale jak zastawilam krzeslem to sie zajal czyms innym
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.
Niech Święta radością
wypełnią Wasz dom
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.
Niech Święta radością
wypełnią Wasz dom
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$