reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Cześc Wam!
Ja dopiero teraz zagladam bo miałam ostatnio wielkie przedswiateczne sprzatanie( mycie okien,podłóg,szafek) i juz mam wszystko z głowy
Witam nową mamusie!! :laugh: :laugh:
Ja sie trzymam z dala od Słonia i innych sklepów bo bym wydała majatek a ciuszków Kasia nadostawała i niepotrzebuje narazie.

reklama
Hej,

Polecam wam Outlet Tup-Tup - mieści się w ich dawnym sklepie firmowym na ul. Nawrot. Ubranka z poprzednich kolekcji można kupić nawet 70% taniej. Ludziska nie wiele o nim wiedzą więc maja naprawdę duuuży wybór. W sobotę bylismy na łowach i za wielką torbę wiosenno-letnich ubranek zapłaciłam 100 PLN.. musiałam niestety zainwestować ;) bo Juleczka urosła 8 cm od zeszłego roku i większość rzeczy już był taka "na teraz".. poza tym przedszkolak potrzebuje trochę więcej rzeczy do brudzenia ;D Mają bardzo ładne rzeczy dla niemowlaczków :) Zresztą sprawdźcie same :)

Na spacerkach uważajcie na kleszcze!!! Dzisiaj po wędrówce z psem znalazłam na sobie to obrzydlistwo - łaziło mi po ręce!

Ratuuuuuuunku.. przede mną mycie okien :(

Na szczeście u  Nas specjalistą od mycia okien jest mój kochany mąż ;D
Mnie ta cudowna praca ominie.
Zapedze go pewnie też do wyprania wykładziny.
No ale niestety, reszta sprzatania spada na mnie no i oczywiście KUCHNIA.
AGAWA, w którym miejscu na Nawrot jest ten sklep.
Też muszę zakupić pare rzeczy dla swojego wrześniowego przedszkolaka( o ile zostanie przyjety) :)

No mi bez pomocy tećiowej tak sprawnie i szybko z oknami by nieposzło i tez ciekawa jestem tego sklepu na Nawrot,prosze o dokładny opis gdzie to??
U mnie Julka drze rajtuzy w przedszkolu na potęge co oni tam robia??

Adres Outleta.. Nawrot 2A.. byłam tam dzisiaj w jednej sprawie i pani akurat czekała na dostawę :) tak więc w sobotę kolejne szabrowanie :)
Przykładowe pozycje z mojego rachunku:
spodnie sztruksy - 20 PLN
bluzka z krótkim - 9 PLN
czapka - 9 PLN
spodnie letnie - 24 PLN
bluza Kanz - 30 PLN
sweter - 23 PLN
Naprawdę polecam :)

mamusiuagusiu,
Na chłopców są bajeranckie rzeczy.. moro kurteczki i spodnie, dresy.. wsio!
magdazłodzi,
Rajstopki też mają :) Moja Julka zazwyczaj drze rajstopy o krzesła - z tyłu na udach i przodu ud - o spody stołów :(
Magda25,
Sprawa mnie przersoła.. chyba wezmę kogoś do mycia okien ;D

Agawa pisze:
Hej,

Polecam wam Outlet Tup-Tup - mieści się w ich dawnym sklepie firmowym na ul. Nawrot. Ubranka z poprzednich kolekcji można kupić nawet 70% taniej. Ludziska nie wiele o nim wiedzą więc maja naprawdę duuuży wybór.

Na spacerkach uważajcie na kleszcze!!! Dzisiaj po wędrówce z psem znalazłam na sobie to obrzydlistwo - łaziło mi po ręce!

a mają ciuszki dla niemowlaczków takie malutkie?

już kleszcze? a ja mam takiego włochatego psa trzeba będzie go zacząć oglądać.

reklama
AGAWA dzieki za namiary ja juz robie wszystko zeby mój dzidzio wlazł, biegam po sklepach całe dnie , wiec i tam zajrzę :laugh:

Do góry