mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Podjelismy decyzję: Kamil idzie od wrezśnia idzie do przedszkola.
Jescze nie wiadomo czy zostanie przyjęty, ponieważ pierszeństwo maja dzieci przyjmowane na 8 godzin rodziców pracujących.
Kamil pójdzie tylko na minimum programowe, czyli na 5 godzin.
W czerwcu są takie spotkania adaptacyjne, rodzice przychodzą z dziećmi na dwie godziny.
Najbardziej boję sie tego pierwszego dnia, ze to ja bede ryczeć, a nie on. ;D
Jak na rzie pała ogromnym entuzjazemem.Bardzo chce isc.
W piatek poszlismy, po kartę przyjęcia.
Jak wyszlismy to Kamil pyta sie mnie: Mamo, dlaczego wyszlismy, ja chciałem tam zostac.
Mówil, ze nie chece wracac do domu, tylko isc z powrotem do przedszkola.
Jak stalismy w sklepie w kolejce, to opowiadał obcym ludziom, ze on był zapisać sie do przedszkola, ze bedzie miał kumpli w przedszkolu ;D
Gęba mu sie nie zamykała.
Wszyscy mówią, ze on poradzi sobie, bo jest dzieckiem bardzo otwartym , nie jest wstydliwy, no cóż zobaczymy.
Ja bardziej boją sie o swoja reakcję, niż o jego.
Wstyd, zeby to matka ryczała, w przedszkolu. :
Jescze nie wiadomo czy zostanie przyjęty, ponieważ pierszeństwo maja dzieci przyjmowane na 8 godzin rodziców pracujących.
Kamil pójdzie tylko na minimum programowe, czyli na 5 godzin.
W czerwcu są takie spotkania adaptacyjne, rodzice przychodzą z dziećmi na dwie godziny.
Najbardziej boję sie tego pierwszego dnia, ze to ja bede ryczeć, a nie on. ;D
Jak na rzie pała ogromnym entuzjazemem.Bardzo chce isc.
W piatek poszlismy, po kartę przyjęcia.
Jak wyszlismy to Kamil pyta sie mnie: Mamo, dlaczego wyszlismy, ja chciałem tam zostac.
Mówil, ze nie chece wracac do domu, tylko isc z powrotem do przedszkola.
Jak stalismy w sklepie w kolejce, to opowiadał obcym ludziom, ze on był zapisać sie do przedszkola, ze bedzie miał kumpli w przedszkolu ;D
Gęba mu sie nie zamykała.
Wszyscy mówią, ze on poradzi sobie, bo jest dzieckiem bardzo otwartym , nie jest wstydliwy, no cóż zobaczymy.
Ja bardziej boją sie o swoja reakcję, niż o jego.
Wstyd, zeby to matka ryczała, w przedszkolu. :