reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja w sprawie poszukiwań pediatry z Górnej.

Ostatnio z małym mamy trochę problemów i postanowiliśmy, że poszukamy pediatrę gdzieś bliżej nas. Do tej pory naszym pediatrą była doktor Obraniak z Matki Polki, (fajna lekarka ale jest to dość daleko i na dodatek zapisy są w piątki na cały przyszły tydzień).

Mam w każdym razie gorącą prośbę o polecenie jakiegoś pediatry z Górnej (im bliżej skrzyżowania Dąbrowskiego/Kilińskiego tym lepiej, nie musiałabym prosić się mojej "lepszej" połowy o samochód:-))
. Wielkie dzięki i czekam na jakieś informacje.

hej laseczki.Czeeesc Madziu.Lilac chyba zostaje ci znalezc na biegu jakas nianie do maluszka.Bo nawet w prywatnych juz nie ma miejsca.Kolezanka z plantowej nic blisko nie znalazła.Na Bałutach tez juz nei ma czego szukac....:no:

a co tu taka cisza??????????
dziewczyny odzywać się!!!
jak tam przedszkolaki w przedszkolach???

a ja zdycham ....mam zapalenie krtani i tchawicy i nic mi sie nie chce...
do tego mąż wczoraj poleciał na statek i znow 6 tygodni bede sama z chłopcami...
echhh

Viki31-myslalam,ze tylko ja mam przerabane bo widuje meza tylko w niedziele i ciagle jestem sama z synkiem ale 6 tygodni!!!!!-juz nie mysle ,ze mam przerabane-wspolczuje :( no i zycze powrotu do zdrowia :-)

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

reklama
Dziewczyny!!!
Jestem mama czerwcowa. mieszkam w UK, ale pochodze z Lodzi. w listopadzie wybieram sie z synkiem po raz pierwszy w jego zyciu do Lodzi i mam w zwiazku z tym pytanko, czy macie jakis namiar na dobrego, prywatnego pediatre, bo chcialabym zeby wkoncu pediatra obejrzal moje dziecko, bo tu w Angli, dzieci sa ogladane przez lekarzy rodzinnych :szok::szok::szok::szok::szok:
Z gory dziekuje za odpowiedzi....

Do góry