reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Magda, Olek jest zachwycony Łęczycką! Zaaklimatyzował się dość szybko, płakał tylko pierwszego dnia i to wcale nie na pożegnanie! :-) To fajne przedszkole, wcale nie żałuję wyboru.
Czy są mamy nowych przedszkolaków? Jak wasze dzieci zareagowały na nowe miejsca?

Super!!!! Ja teraz juz spokojnie 1 wrzesnia , ale pamietam w zeszlym roku;-)
Ja tez jestem bardzo zadowolona, ale niestety Zocha bedzie tylko do konca pazdziernika tam chodzic, i bardzo zaluje:-(

reklama
Dziewczynki kochane czy na Teofilowie wokolicach Traktorowej - Rojnej jest jakiś żłobek prywatny lub klub malucha dla 9 miesięczniaka. Błagam o szybką odpowiedź bo będę musiała dziecko w torbie przemycać do pracy:-:)shocked2:

Dziewczynki kochane czy na Teofilowie wokolicach Traktorowej - Rojnej jest jakiś żłobek prywatny lub klub malucha dla 9 miesięczniaka. Błagam o szybką odpowiedź bo będę musiała dziecko w torbie przemycać do pracy:-:)shocked2:
Hej
Wydaje mi sie że chyba nie ma :)
Poszukam w necie jeszcze
A tak po za tym to witam daaaawno tu nie pisałam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba prywatne to jedyne rozwiazanie? We wrzesniu dostac sie do panstwowego złobka to graniczy z cudem, choc rotacja bywa spora. Na Teofilowie sa dwa złobki panstwowe. Drugie chyba na Lnianej.
Lilac, rozumiem, ze Aleksandrów Cie nie urzadza?

Do góry