reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Hej
A my wczoraj z rodzina byliśmy tutaj

Radośc za zwycięstwa z Rosjankami(aktualne mistrzynie świata)

I troche Nas
Moja córcia ze szwagra synkiem,a w tle Ja ;)

A to ja na sobotnim meczu z Chorwatkami :)

Sorki za jakość niektórych zdjęć ale to na maxymalnym zoomie i mój aparacik nie wydolny za bardzo ale taki model
Było boooombowoooo :-)

reklama
To bawiłaś się z moim szwagrem:tak::-D:tak::-D...ja tylko telewizyjnie wspierałam nasze dziewczyny....Nasuwa mi się pewne skojarzenie...na piłkę nożną całą rodzinką nie da się pójść....dobrze że siatkarki można oglądać rodzinnie bo to świetna forma spędzenia razem czasu:tak::tak::tak:

Nasz wspólny wypad rodzinny to raczej ZOO,ale w przyszłym roku jedziemy na pokazy lotnicze w Góraszce,byliśmy w ubiegłym roku......wrażenia bezcenne:tak::tak::tak:.Chyba że komunia córki nam pokrzyżuje plany:cool2::cool2:

witam lodzianki :-) ja obecnie mieszkam w uk ale w listopadzie bede na pare dni w poslce... jestem w 12 tygodniu ciazy.... jak bede w polsce to bedzie prowaie 20tc... moze znacie jakiegos dobrego gina z lodzi albo z okolic lodzi ktory robi usg 4d + nagranie dvd i zdjecia?? bo szukam szukam i sama nie wiem ktorego tu wybrac...
bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje
pozdrawiam

witam lodzianki :-) ja obecnie mieszkam w uk ale w listopadzie bede na pare dni w poslce... jestem w 12 tygodniu ciazy.... jak bede w polsce to bedzie prowaie 20tc... moze znacie jakiegos dobrego gina z lodzi albo z okolic lodzi ktory robi usg 4d + nagranie dvd i zdjecia?? bo szukam szukam i sama nie wiem ktorego tu wybrac...
bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje
pozdrawiam

Dobre USG mają w salve na Andrzeja Struga między Piotrkowską a Zachodnią....w Matce Polce też można zrobić a sprzęt mają suuuper tylko trzeba chodzić prywatnie do gina i on na szpitalnym sprzęcie ci zrobi na oddziale.Więc w twoim przypadku to chyba pierwsza propozycja jest w miarę....Udanego lotu i wypoczynku:tak::tak::tak:

Gorąco polecam dr.Dudarewicza, to świetny specjalista, dysponuje super sprzętem! Przyjmuje w prywatnym gabinecie na ul.Kamińskiego, jego strona internetowa to: Dr n med Lech Dudarewicz
Tam będzie podany jego numer, radzę zadzwonic jak najszybciej, bo są do niego kolejki, czasem czeka się miesiąc...:tak:
Ja byłam u niego w lipcu w jakimś 16 tyg. ciąży(powiedział mi wtedy płec dziecka, cieszyłam się, że tak szybko) i byłam bardzo zadowolona, teraz wizytę mam na 14 października i już nie mogę się doczekac.
Pozdrawiam!

ja rowniez polecam Dr.Dudarewicza poniewaz jest prawdziwym fachowcem,rewelacyjnym diagnostą i ma swietny sprzet!!! nastepna ciaze tez bede u niego prowadzila :-)

Melduję się po wakacjach-od lipca siedzieliśmy na działce. Jaka to odmiana po szarej miejścinie, ogromne ułatwienie w opiece nad maluszkiem,wywalało się kocyk na czystą trawkę i już.

Dołączam się do pochwał nt Dr.Dudarewicza:tak:. Śiwtny fachowiec, bardzo miły człowiek, wszystko dokładnie pokazuje i wyjaśnia podczas usg.Nie wiem,jak teraz,ale ja w tamtym roku czekał na wizytę góra tydzień.

Słuchajcie, polećcie fajny komis z art. dziecięcymi.Czy mozna tam kupic naprawdę tanio ubranka? Patrzę na allegro,bo chciałabym kupic od razu więcej.W normalnych sklepach trzebaby wydac pół średniej pensji.Młoda z prawie wszystkiego powyrastała:szok:.

reklama
Znam dwa komisy z ciuszkami i innymi duperelami dziecięcymi i to w twojej okolicy;-);-),jeden jest na Próchnika między Zachodnią a Pietryną,drugi na Lutomierskiej przed komendą policji na rogu pojedynczy budyneczek parterowy... a allegro to też dobry pomysł ja dwa razy kupowałam tak ciuszki hurtem i za każdym razem były OK,tylko że czasami przed końcem licytacji cena tak szybowała w górę że ból głowy:eek::eek::eek:....powodzenia w zakupach!!!!!

Do góry