reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Irlandia ja sobie baaaaaaardzo chwale. Zosia juz jest na tyle duza ze potrafi zrobic wiekszosc rzeczy sama, i duzo rozumie. Jasne ze jest troszke zazdrosna ale to tylko od nas rodzicow zalezy jak sobie z tym poradzimy. Ona bardzo mi pomaga przy Stasiu, wiec wspolnie spedzamy duzo czasu, chociaz nie powiem bo ostatnio powiedziala ze bardziej kochamy stasia niz ja....i malo sie nia zajmujemy. Wiec poszly w obroty zdjecia jak byla mala i tlumaczenie ze jak ona byla mala to jej jeszcze wiecej poswiecalismy czasu bo nie miala starszego rodzenstwa i powinna byc dumna z tego ze jest starsza siostra, bo stas jeszcze nic nie potrafi a ona juz wszystko;-) Oczywiscie zrozumiala to na swoj sposob, ale teraz jak ja poprosze zeby posiedziala z nim troche i pokazywala mu zabawki to chetnie to robi bo mysli ze go uczy sie bawic;-):-)
Jak narazie trzeciego nie planujemy, ale jak znowu mi sie zacce takiego malego grubcia to taka roznica wieku bylo by ok:-D

Miedzy moimi córkami różnica wieku wynosi 9 lat, starsza córcia bardzo mi pomaga:tak:. Szkolę ją intensywnie na wykfalifikowaną opiekunkę hihi:-D

Dobry wieczor tutaj znowu cisza zaczyna panowac:angry::angry::angry::angry::angry:
Viki cos sie nie odzywa, ktora z was dziewczyny tezmieszka na zielonym romanowie?? Bo wiem ze ktoras z was ma kontakt z Viki a ja zmienilam numer i wykasowalam jej nr tel:baffled:

U mnie szpital - syn i mąż chorzy, więc czasu na net chwilowo brak. Mam nadzieję, że mała się nie zarazi... :-(

U mnie szpital - syn i mąż chorzy, więc czasu na net chwilowo brak. Mam nadzieję, że mała się nie zarazi... :-(

U mnei podobnie tylko ze zamiast syna corka;-):-) Jacek to dzisiaj w nocy mial normalnie drgawki, mial taka goraczke:baffled: Zocha ma tylko lekki kaszelek i mam nadzieje ze nic wiecej z tego nie bedzie. Jacek Musi sam pojechac do apteki po lekarstwa, bo u mnie prawa jazdy brak:sorry2: Malego faszeruje wit c, i tylko modle sie zeby nic nie zlapal.

Leika Magda - u mnie dokładnie to samo czyli szpital, najpierw mąż coś przywłokł, Nicola dostawala osłonowo wit c i oscilococinum, ale i tak sie zarazila 7 dobe walcze z wirusem wiec trzymajcie kciuki zeby sie nie posunelo na pluca czy oskrzela, a dzis ja mam normalnie woda z nosa i gardlo łehh

reklama
Ja tak na chwile.
Od poniedziałku w Deichmanie jest obniżka 50% na wszyskie przecenione buty.Ja mojej kupiłam Nike za 29zł.Promocja kończy się jutro.Zapraszamy:-)Jeszcze tylko dziś i jutro.

Ostatnia edycja:
Do góry