reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
:-Dirlandia u nas tez był po 11 tak ze albo od nas do was jechał .,...albo na odwrót hehee

fajny tez nasz doktorek:-D

:) hihi ta ja tez poprosze o namiary na Waszego doktorka.....Frano wlansie pojechal do kontroli ale nie daje mu szans.... pewnie znowu bedzie antybiotyk:baffled:

VIKI odezwij sie jak juz bedziesz wolna:-)

Witajcie mamusie:tak: Jestem mamusia 40 dniowego Filipka:tak: mieszkamu sobie na Bałutach i powoli uczymy sie siebie nawzajem:-D Mam nadzieje ze przygarniecie nas do Łódzkich mamusiek:-D:-D:-D:-D pozdrwaiwm:tak::tak:
Witaj:-). Ja tez jeszcze "pobieram nauki" u swojej Niuni-Ty podług mnie juz jesteś pewnie wprawiona:tak:.W której części Bałut mieszkasz,jeśli mozna spytac?

ana odzywam sie ale chyba za pozno zajrzałam dlatego zadzwonilas hehe

no daj znac co tam powiedział pan dr;-)

Oj to chyba zapalenie pluc:-( nie wiem juz nic jedynie mam juz dosyc patrzec jak mlody kaszle do granic wytrzymalosci:-(....mam nadzieje ze teraz go wkoncu dr kwasny wyleczy..... moj maz zachwycony kompetencjami:-) smieje sie bo w sprawach mlodego go zadowolic to juz jest wyczyn hihihi
podamy antybiotyk i zobaczymy...

Viki dzieki wielkie za telefonik... a ,mialam na mysli ze odezwij sie jak bedziesz wolna to sie na kawunie umowimy:-)

Oj ja widze ze te nasze maluchy cos choruj....wszystkim malenstwom duuuuuuuuuuuzo zdrowka. U nas narazie wszyscy zdrowi i mam nadzieje ze tak zostanie.A ja sie "wczasuje", rodzice zaskoczeni bo nic nie powiedzialam ze przyjezdzamy, miala byc niesodzianka:tak::-) Stas spi z babcia, zosia dzisiaj pojechala do mojej siostry i w koncu bede mogla sobie pospac do woli:tak:
Dzisiaj bylismy na lyzwach, juz zapomnialam jak sie jezdzi, ale ani razu sie nie wywrucilam wiec nie jest tak zle. Zocha pierwszy raz miala lyzwy na nogach ale tez sobie jakos radzila, jutro znowu idziemy:rofl2:
Viki to moze i ja sie wprosze na kawusie wkoncu...;-) To jak m. przyjezdza to bedzie sie dzialo...hihihi
I witam nowe mamusie

Ostatnia edycja:
Witaj:-). Ja tez jeszcze "pobieram nauki" u swojej Niuni-Ty podług mnie juz jesteś pewnie wprawiona:tak:.W której części Bałut mieszkasz,jeśli mozna spytac?

OOOOOOOOOOOO witaj kochana pamietam cie jeszcze z grudniowych mamus 2008:-D
a mieszkamy na Teofilowie zaraz za wiaduktem :tak:(początek Aleksandrowskiej) teren taki sobie jesli chodzi o spacerki z wozkiem, daleko do jakiegos porzadnego parku:crazy:

tygrysku witaj, pewnie ze przygarniemy:) napisz cos o swoim synciu i o sobie, moz\e wkleisz jakies foteczki?

ana u nas dzis byl pan dr i chlopaki juz praktycznie wyleczeni, za tydzien w sobote damian wyjezdza na ferie wiec bede sama z pawełkiem.wtedy koniecznie musimy sie spotkac wiec zdrowiejcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ana a do jakiego lekarza wy chodzicie??moze spotkaj sie z tym Kwasnym on powinien zaradzic na franusiowe dolegliwosci:sorry:u nas po miesiacu prawie wszyscy wracają do zdrowia..ufffff

magda milego pobytu na sląsku wam życze....odezwij sie jak wrócicie:tak:

a moj maz dzis zrobil mi niespodzianke i wlasnie dowiedzialam sie ze wraca za kilka godzin:-) wprawdzie w srode znow wyjezdza no ale ...wiedzielismy tym razem ze tak bedzie...jakos damy rade tymczasem musimy nacieszyc sie sobą przez te kilka dni:-p

Slonce juz pisze pare słów o nas:tak::tak: Jestem swierza mamusia mojego pierwszego dzieciatka:tak::tak: zatem jak juz wczesniej pisalam codziennie ucze sie czegos nowego jesli chodzi o mojego bąbelka i o mnie:-D Filipek( gdyz tak nazywa sie nasz synus ) byl wielka niespodzianka dla Nas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-) ale bardzo pozytywna;-)zmienil calkowicie nasze zycie o 360 stopni:-D przebywam obecnie na macierzynskim ale niedlugo czeka mnie powrot do pracy i bardzo sie tego boje jak sobie poradzimy co z dzieciatkiem tzn komu mamy powierzyc Filipka w godzinach gdy ja bede w pracy:-( sytuacja jest o tyle beznadziejna ze rodzinka mieszka daleko wiec opcja babci odpada:-( ech . teraz tez mam troszke nieciekawie gdyz maz pracuje w Warszawie i calymi dniami nie ma go w domu, dopiero wieczorem wraca wiec caly dzien siedzimy z Filipkiem sami:-( ale trzeba z czegos zyc i zarabiac niestety kosztem rodzinki. ooooooooo budzi sie moj maly terrorysta wiec uciekam paaaaaaaaaaaaaaa i milej niedzieli zyczeeeeeeeeeeee:-):-)

OOOOOOOOOOOO witaj kochana pamietam cie jeszcze z grudniowych mamus 2008:-D
a mieszkamy na Teofilowie zaraz za wiaduktem :tak:(początek Aleksandrowskiej) teren taki sobie jesli chodzi o spacerki z wozkiem, daleko do jakiegos porzadnego parku:crazy:
Potwierdzam:tak:. Jednak później mi się juz nie chcialo tyle przed kompem siedziec,a Wy tyyyyle pisałyście-nadrobic było nie sposób. A los sprawił, że zostałam mamusią styczniową hihi:-).
Ja mieszkam przy Pl.Wolnosci,może jest ktos ze śródmiescia?? A na Teofilowie miszka moja babcia, faktycznie parków tam nie ma zbyt wielu...

reklama
Potwierdzam:tak:. Jednak później mi się juz nie chcialo tyle przed kompem siedziec,a Wy tyyyyle pisałyście-nadrobic było nie sposób. A los sprawił, że zostałam mamusią styczniową hihi:-).
Ja mieszkam przy Pl.Wolnosci,może jest ktos ze śródmiescia?? A na Teofilowie miszka moja babcia, faktycznie parków tam nie ma zbyt wielu...

Ty leniwcu jeden:-D:-D wiesz to ze dzidzia wybrala sobie styczen to ja sie nie dziwie:-D:-D wolala byc rok mlodsza bo kobiety tak maja ze sie wiecznie odmladzaja:-D:-D

Do góry