reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

czesc dziewczyny;-)
kurcze ostatnio jestem do tyłu..bo dawno tu nie zaglądałam....
wiec na początek wszystkiego najlepszego dla was wszystkich na ten Nowy 2009 rok!!!
witam nowe koleżanki:-)

reklama
I ja sie witam, no i tez tu nieczesto zagladam na ten watek, bo straszna cisza tutaj;-);-)Viki, hmm az mi glupio bo tyle razy mialysmy sie spotkac a tu d..a, na spacerek teraz tez chyba nie wypali zebysmy sie umowily bo maly, ale jak bedzie cieplej to juz naprawde obiecuje:-)

magda...no tak obiecanki cacanki:-) nie no zartuje, rozumiem.
a napisz nam jak twoja kruszynka się miewa, no i jak zosia dla braciszka?nie jest zazdrosna???

no nasz szkrab w grudniu skonczył rok..kurcze jak to zleciało....
a jest taki niegrzeczny ze czasem sama się dziwie skąd on ma te pomysły...i energię...:cool:

Viki,maly jest w miare grzeczny:-Djakby w takim wieku moglo byc inaczej:-Dprzesypia noce, jak jest ze mna nie chce sie nosic na raczkach, wystarczy ze z nim gadam:tak:Zocha troce jest zazdrosna, to znaczy domaga sie wiecej czulosci i uwagi i to bylo by na tyle;-)
No tak pamietam jak ci gratulowalam synka, a on juz taki duzy!!!I podobny do starszego braciszka:-):tak:

Witam, moze ktoras z mam chodzila ze swoim maluszkiem na basen?? my bardzo bysmy chcieli sie zapisac na nauke plywania ale nie wiem gdzie.
Isiula24 ja nie rodzilam w rydygierze;-)skad jestes??
A tutaj znowu cisza nastanie!!!! Kobitki ja obiecuje ze bede sie wiecej udzielac!!!wiec do pisania:tak::-D

magda niedaleko nas jest pływalnia dla niemowląt , tak w okolicach szpitala na aleksandrowskiej.jak znajde linka to zaraz wstawie.
mielismy tam chodzic ale nie bylo miejsc.....
jest tam ponoc bardzo fajnie i typowo dla dzieci. poza tym wiem ze polecają nową gdynie bo jest tam ciepła woda.

o tu masz linka

Nauka pływania dla niemowląt i dzieci. Wodniś

reklama
isiula24 , zeby wyświetlał ci sie suwaczek musisz wkleić bbc code w ustawieniach /edytuj sygnature:)

ja jestem z zielonego romanowa więc niedaleko:))

Ostatnia edycja:
Do góry