reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Czesc mamusie ja rodziłam w szpitalu rydygiera w dniu 28.04.2008 siedze w domku z synkiem i tak jak wy nudze sie jestem z łodzi oczywiscie odezwijcie sie . Napiszcie na moje gg 12977064 :-)

Czy któraś z Was wie, kiedy otworzą Madurowicza?? I słyszałam,że szpital Kopernika też zamknięty, czy to prawda?? Ładnie będą przepełnienia znowu na porodówkach, ech...:baffled:

12977064 TO MOJE GG JAK CHCECIE POGADAĆ

DZIEWCZYNY CO TAM U WAS NAPISZCIE COS BO OSTATNIO TO TU CISZA JAKAŚ NASTAŁA :-(MYSLAŁAM ZE W ŁODZI JEST DUŻO MAMUŚ CO MAJĄ SMYKI DO NP ROCZKU

Ostatnia edycja:
CZESC MAMUSIE !
TWORZE TEN WĄTEK ŻEBYŚMY MOGŁY SIE WYMIENIAC DOSWIADCZENIAMI A MOZE I KIEDYS SPOTKAC SIE Z NASZYMI POCIECHAMI JESLI MACIE POCIECHY KTÓRE NIE SKOŃCZYŁY ROCZKU TO PISZCIE POZDRAWIAM I LICZE NA UDANE POGAWĘDKI
A TERAZ O MOIM SYNKU

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Zyrafka- co do Madurowicza to nie wiem, ale Kopernik chyba normalnie działa. Byłam tam kilka dni temu (co prawda na innym odziale)

prezenty-1.jpg

"...a
kto wie
czy za rogiem
nie stoją
anioł z Bogiem
i warto mieć marzenia
doczekać ich spełnienia
a
kto wie czy za rogiem
nie stoją
anioł z Bogiem
nie obserwują zdarzeń
i nie spełniają marzeń..."

Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Irlandia z rodziną!

reklama
Anetas, teraz raczej tutaj nie bywam. Prędzej mnie znajdziesz na 28 dni. Klikniesz na button w podpisie i Cię przekieruje a jak napiszesz tutaj PW to też dostane info na maila. Na spotkanie jestem chętna, nawet bardzo.
Twoi chłopcy rosną jak na drożdżach.
Pozdrawiam wszystkie Łodzianki!

Do góry