Żyrafka- ja osobiście uważam, że lokalizacja nie jest najważniesza. Sama dojeżdzam na Świtezianki kawał drogi (kiedys tam mieszkałam, ale sie przeprowadziliśmy)Jedziesz Zgierska cały czas prosto i skrecasz na drugich swiatlach za Al. Włokniarzy i jestes Może warto spróbować? Nie ma także żadnego problemu z wizytami domowymi itd, no i położna tam zatrudniona jest po prostu boska, przychodzila do mnie 3 razy z tygodniu, była pod tlefonem o kazdej porze dnia i nocy (a jako niedoswiadczona mama bardzo potrzebowalam takiego wsparcia)Opieka nocna - Medax W którym jesteś miesiącu, bo nie widzę suwaczka ?
reklama
No właśnie cos mi się suwaczek nie wyświetla-nie wiem czemu. Jestem w 36 tyg., termin mam na Święta.
Kurcze, no spory kawał mam tam na Świtezianki, jednak mnie to zniecheca troszkę,hmmm....A położne nie marudzą,że tak daleko czasem muszą jeździc??
Kurcze, no spory kawał mam tam na Świtezianki, jednak mnie to zniecheca troszkę,hmmm....A położne nie marudzą,że tak daleko czasem muszą jeździc??
Zyrafka- no już sama końcóweczka W któym szpitalu rodzisz? Wybraliście już imie? Rzeczywieście takie dojeżdzanie przez pól miasta może być upierdliwe, co do połoznej to jest chyba przywyczajona, bo w tej przychodni jest sporo osób z różnych krańców łodzi.
A gdzie pozostałe Dziewczyny? Coś widzę , że łódzkie mamy są bardzo zapracowane, bo na dwóch inncyh forach na któych bywam wątki totalnie ucichły...
Jeśli ktos jest zainteresowany do w Klubie Filemon róg Wschodniej a Naturowicza prgtanizowane są 6-go mikołajki dla dzieci. O godzinie 17, wstęp 10 zł. Byłam tam z Nadią na zajęciach dla maluchów i to bardzo przyjemne miejsce. Jest tez sala zabaw itd. Ja wybiorę sie na pewno
A gdzie pozostałe Dziewczyny? Coś widzę , że łódzkie mamy są bardzo zapracowane, bo na dwóch inncyh forach na któych bywam wątki totalnie ucichły...
Jeśli ktos jest zainteresowany do w Klubie Filemon róg Wschodniej a Naturowicza prgtanizowane są 6-go mikołajki dla dzieci. O godzinie 17, wstęp 10 zł. Byłam tam z Nadią na zajęciach dla maluchów i to bardzo przyjemne miejsce. Jest tez sala zabaw itd. Ja wybiorę sie na pewno
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
j to już chyba na temat lekarzy nie powinnam się wypowiadać- na szczepieniu pan doktor stwierdził, że Wiktorowi wychodzi jedynka- a jak wół opuchniętą ma dwójkei to 2 mu idzie- bez komentarza
Witam nowe mamusie!!:-):-)
ja żadko zaglądam, bo młody jak już pisałam teraz zabkuje i jest po prostu .... nie do zniesienia. Dodam, ze jak starsza ząbkowała to miała ponad rok więc wszystko już sama trzymała a ten nic jeszce w ręku dobrze nie utrzyma:-(
Żyrafka to fajne święta będziesz miała a raczej prezent super.
Witam nowe mamusie!!:-):-)
ja żadko zaglądam, bo młody jak już pisałam teraz zabkuje i jest po prostu .... nie do zniesienia. Dodam, ze jak starsza ząbkowała to miała ponad rok więc wszystko już sama trzymała a ten nic jeszce w ręku dobrze nie utrzyma:-(
Żyrafka to fajne święta będziesz miała a raczej prezent super.
Cześc Agnieszka - wspólczuję męczącego ząbkowania, ja miałąm jakis totany fart i Nadia ząbkowanie przeszła zupłenie bezboleśnie, anie się nie sliniła, ani nia marudziła, i zęby pojawiły sie nawet nie wiem kiedy.
A co do lekarzy...to naprawdę cięzki temat;-) JA zwykle chodzę do nich już z diagnoza i proszę tylko o wypisanie recepty, więcej jestem w stanie sie dowiedzieć z neta niz od nich
Słyszałyście o wczorajszym pożarze w Madurowiczu? Rany współczuję stresu i dodatkowych nerwów tym wszystkim babkom i maluszkom...
A co do lekarzy...to naprawdę cięzki temat;-) JA zwykle chodzę do nich już z diagnoza i proszę tylko o wypisanie recepty, więcej jestem w stanie sie dowiedzieć z neta niz od nich
Słyszałyście o wczorajszym pożarze w Madurowiczu? Rany współczuję stresu i dodatkowych nerwów tym wszystkim babkom i maluszkom...
Cześc Wam.Kurcze, tyle się wczoraj napisałam i mi posta zjadło
Tara, co do imienia, to jeszcze sa kłótnie z mężem,on uparł się na Julke i nie chce słyszec o żadnym innym imieniu,ech...
Szpital albo Madurowicz albo Matka Polka-nie wiem jeszcze.Jak będę miała miec cesarkę, to wybiorę Madurowicza,a jak normalny poród to chyba MP-bo tam sa zupełnie odzielone od siebie sale porodowe.Zobaczymy...
Tara, co do imienia, to jeszcze sa kłótnie z mężem,on uparł się na Julke i nie chce słyszec o żadnym innym imieniu,ech...
Szpital albo Madurowicz albo Matka Polka-nie wiem jeszcze.Jak będę miała miec cesarkę, to wybiorę Madurowicza,a jak normalny poród to chyba MP-bo tam sa zupełnie odzielone od siebie sale porodowe.Zobaczymy...
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Zyrafka jeśli MP to fajne sa sale do porodów rodzinnych na 1 oddziale- pełen komfort, tylko ktg maja do kitu.
co do madurowicza to ciekawe czy bedzie "na chodzie" po tym pożarze
co do madurowicza to ciekawe czy bedzie "na chodzie" po tym pożarze
Madurowicz duzo nie ucierpiał-pożar był niewielki i tylko w jakimś pomieszczeniu gospodarczym.Kilku pacjentów przewieźli, bo bali się zaczadzenia...
Co do MP-trzeba wcześniej zgłosic,że się chce poród rodzinny??Skoro tam są fajniejsze sale...A ten oddział 1-to jego nazwa?Na którym piętrze??
Co do MP-trzeba wcześniej zgłosic,że się chce poród rodzinny??Skoro tam są fajniejsze sale...A ten oddział 1-to jego nazwa?Na którym piętrze??
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
najlepiej jest powiedzieć na izbie przyjęć,że che się poród rodzinny i zaznaczyć czy chcesz być z dzieckiem po porodzie na jednej sali czy też nie.
1 porodówka/oddział jest na tym samym poziomie co izba. Na sali rodzinnej masz piłkę do skakania, fotel/poduszkę, materac na ziemi i łóżko dla siebie. poród odbywa się w sali obok.
1 porodówka/oddział jest na tym samym poziomie co izba. Na sali rodzinnej masz piłkę do skakania, fotel/poduszkę, materac na ziemi i łóżko dla siebie. poród odbywa się w sali obok.
reklama