reklama
Dziękuje za miłe przyjęcie
Może wy wiecie gdzie starać się o przyznanie dodatku (500zł) za urodzenie dzidziolka? Bo u mnie w pracy są niedoinformowani i nie potrafią niczego załatwić poprawnie...
Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Może wy wiecie gdzie starać się o przyznanie dodatku (500zł) za urodzenie dzidziolka? Bo u mnie w pracy są niedoinformowani i nie potrafią niczego załatwić poprawnie...
Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Z tego co wiem o tym czy otrzyma się dodatek decydują Twoje dochody. Trzeba zarabiać mniej niz 504zł na osobę. Przyznawaniem takich świadzeń zajmuje się opieka społeczna a nie jak kiedyś ZUS. Myślę, że tam powinnaś się dowiedzieć o szczegóły bo moja wiedza na tym się kończy.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
ruda_asia musisz zglosic sie do którejś delegatury (zalezy w jakiej dzielnicy mieszkasz - ja wiem tylko gdzie jest Łódź Polesie) i tam wziac wniosek, wypelnic go, dolaczyc zaswiadczenia z urzedu skarbowego o dochodach twoich i meza jesli jes-te mezatka (za 2004 chyba), i wszelkie inne zaswiadczenia (pobierane stypendia, odpis skrocony aktu urodzenia itd) - zresztanajpierw uderz do delegatury i wez wniosek. tam jest napisane co amsz dolaczyc. w razie watpliwosci pytaj tu moze bede wiedziec pozdrawiam!
ulik pisze:ruda_asia musisz zglosic sie do którejś delegatury (zalezy w jakiej dzielnicy mieszkasz - ja wiem tylko gdzie jest Łódź Polesie)
ja tez wiem gdzie jest tylko Łódź Polesie i koniec Hehe my łodzianki
reklama