reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Ja mam na imię Marta :) Termin mam na maj. Jeszcze nic właściwie nie kupowałam na oku też żadnego wózeczka jeszcze nie mam. Kara ja bardzo chcę namiary na tego lekarza :) Na początku stycznia mam USG i chciałabym już poznać płeć.

reklama
IRLANDIO WITAMY CIĘ BARDZO CIEPŁO W TE CHŁODNE DNI
Pisz, pisz i jeszcze raz pisz. :)

Co do Kamilka, to zgadza się ma 2 lata i 9 miesiecy.
Tak jak pisałam, on jest w zasadzie grzecznym chłopcem, nigdy nie miałam z nim problemów.NIgdy nie robił awantur w sklepie, a byłam z nim tydzień temu, i przezyłam horror.Uparł sie na jakies puzzle za 60 zł i koniec.Nie ma to tamto.Jasna sprawa, że mu ich nie kupiłam.Lzy leciały po policzkach przez całą wizyte w TESCO. Nie wiem może, moi chłopcy zbuntowali się wczoraj przeciwko mnie.
Oskar też sie nieźlie dał w kość.Godzina 22.30 ja go chce położyć spać, a on nie.Krzyk, płacz, awantura. Mówie wam coś strasznego.
Dzisiaj natomiast jest bardzo grzeczny.Nie wiem możliwe że jest w takim wieku, może ma złe dni.Trudno mi powiedzieć.
Miałam kiedys wykłady z psychologii, ;), chyba na nic w tym wypadku mi sie nie przydadza.
Trzeba po prostu znalex na niego sposób, tylko że nić nie przychodzi i do głowy.
Nie zawsze tłumaczenia skutkują.

Pilnie poszukujemy gabinetu z USG (z dobrym USG i dobrym lekarzedm chirurgiem najlepiej) do konsultacji chirurgicznej pod kątem zapalenia wyrostka robaczkowego. Gdzie można w Łodzi zrobić morfologię z rozmazem i OB na cito?

mamusiaagusia pisze:
Co do Kamilka, to zgadza się ma 2 lata i 9 miesiecy.
Tak jak pisałam, on jest w zasadzie grzecznym chłopcem, nigdy nie miałam z nim problemów.NIgdy nie robił awantur w sklepie, a byłam z nim tydzień temu, i przezyłam horror.Uparł sie na jakies puzzle za 60 zł i koniec.Nie ma to tamto.Jasna sprawa, że mu ich nie kupiłam.Lzy leciały po policzkach przez całą wizyte w TESCO. Nie wiem może, moi chłopcy zbuntowali się wczoraj przeciwko mnie.
Oskar też sie nieźlie  dał w kość.Godzina 22.30 ja go chce położyć spać, a on nie.Krzyk, płacz, awantura. Mówie wam coś strasznego.
Dzisiaj natomiast jest bardzo grzeczny.Nie wiem możliwe że jest w takim wieku, może ma złe dni.Trudno mi powiedzieć.
Miałam kiedys wykłady z psychologii,  ;), chyba na nic w tym wypadku mi sie nie przydadza.
Trzeba po prostu znalex na niego sposób, tylko że nić nie przychodzi  i do głowy.
Nie zawsze tłumaczenia skutkują.

Polecam książkę, pewnie znana przez Ciebie bo o zaklinaczce na pewno słyszałas i ogladałas z nią programy w TV i inne mamy pewnie też :D.
Tyluł jej to " język dwulatka"Tracy Hogg jest to książka o dzieciach od ok roku do 3 lat - rewelacyjna pierwsza jej częśc tez mam pt; "Język niemowląt" tam masz te zachowoania opisane, sa normalnym "objawem" i przechodza z wiekiem :laugh:
Kup sobie bo warto :)
Ja kupiłam przez internet - tu masz link:
http://www.gandalf.com.pl/b/jezyk-dwulatka-moja-mama-mnie-rozumie/
Te książki sa dla mnie podstawą wychowania Natalki, sprawdzają się w 100%, od poczatku stosowałam metody zaklinaczki i ....np, moja Nata od kiedy skończyła 2 tyg samodzielnie śpi w łózeczku całą noc, nigdy jeszcze nie dostała ataku histerii, udało się nam na razie tego uniknąć itd....
Jednym słowem POLECAM !!!!!!

Martusiu to jest w ZGIERZU UL.DĄBROWSKIEGO 19 WEJSCIE OD ULICY PRZY APTECEA NR TEL .TO 604 443 120 DR.BOBEFF zadzwon i umów się na wizytę i powiedz ze chodzi o okreslenie plci i jak bedziesz chciała to ci nagra na kasete video to kosztuje dodatkowe 20 zł, a tak wizyta z badaniem usg+ginekologiczne 60zł
A SKĄD JESTES? :laugh:

z Łodzi jestem :) taniutko ta wizyta z USG z tym że ja kolejne USG będę robiła na początku stycznia i chciałabym zrobić to USg genetyczne. Ten lekarz ma może odpowiednie warunki do przeprowadzenia takiego badania?

tzn czy sprawdzi przeziernośc karkową i inne rozmiary wszystkiego to tak, będziesz wiedziała czy twoj dzidzio na 100% zdrowiutki

reklama
Do góry