Ja mam na imię Marta Termin mam na maj. Jeszcze nic właściwie nie kupowałam na oku też żadnego wózeczka jeszcze nie mam. Kara ja bardzo chcę namiary na tego lekarza Na początku stycznia mam USG i chciałabym już poznać płeć.
reklama
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
IRLANDIO WITAMY CIĘ BARDZO CIEPŁO W TE CHŁODNE DNI
Pisz, pisz i jeszcze raz pisz.
Co do Kamilka, to zgadza się ma 2 lata i 9 miesiecy.
Tak jak pisałam, on jest w zasadzie grzecznym chłopcem, nigdy nie miałam z nim problemów.NIgdy nie robił awantur w sklepie, a byłam z nim tydzień temu, i przezyłam horror.Uparł sie na jakies puzzle za 60 zł i koniec.Nie ma to tamto.Jasna sprawa, że mu ich nie kupiłam.Lzy leciały po policzkach przez całą wizyte w TESCO. Nie wiem może, moi chłopcy zbuntowali się wczoraj przeciwko mnie.
Oskar też sie nieźlie dał w kość.Godzina 22.30 ja go chce położyć spać, a on nie.Krzyk, płacz, awantura. Mówie wam coś strasznego.
Dzisiaj natomiast jest bardzo grzeczny.Nie wiem możliwe że jest w takim wieku, może ma złe dni.Trudno mi powiedzieć.
Miałam kiedys wykłady z psychologii, , chyba na nic w tym wypadku mi sie nie przydadza.
Trzeba po prostu znalex na niego sposób, tylko że nić nie przychodzi i do głowy.
Nie zawsze tłumaczenia skutkują.
Pisz, pisz i jeszcze raz pisz.
Co do Kamilka, to zgadza się ma 2 lata i 9 miesiecy.
Tak jak pisałam, on jest w zasadzie grzecznym chłopcem, nigdy nie miałam z nim problemów.NIgdy nie robił awantur w sklepie, a byłam z nim tydzień temu, i przezyłam horror.Uparł sie na jakies puzzle za 60 zł i koniec.Nie ma to tamto.Jasna sprawa, że mu ich nie kupiłam.Lzy leciały po policzkach przez całą wizyte w TESCO. Nie wiem może, moi chłopcy zbuntowali się wczoraj przeciwko mnie.
Oskar też sie nieźlie dał w kość.Godzina 22.30 ja go chce położyć spać, a on nie.Krzyk, płacz, awantura. Mówie wam coś strasznego.
Dzisiaj natomiast jest bardzo grzeczny.Nie wiem możliwe że jest w takim wieku, może ma złe dni.Trudno mi powiedzieć.
Miałam kiedys wykłady z psychologii, , chyba na nic w tym wypadku mi sie nie przydadza.
Trzeba po prostu znalex na niego sposób, tylko że nić nie przychodzi i do głowy.
M
Myszatka
Gość
mamusiaagusia pisze:Co do Kamilka, to zgadza się ma 2 lata i 9 miesiecy.
Polecam książkę, pewnie znana przez Ciebie bo o zaklinaczce na pewno słyszałas i ogladałas z nią programy w TV i inne mamy pewnie też .
Tyluł jej to " język dwulatka"Tracy Hogg jest to książka o dzieciach od ok roku do 3 lat - rewelacyjna pierwsza jej częśc tez mam pt; "Język niemowląt" tam masz te zachowoania opisane, sa normalnym "objawem" i przechodza z wiekiem :laugh:
Kup sobie bo warto
Ja kupiłam przez internet - tu masz link:
http://www.gandalf.com.pl/b/jezyk-dwulatka-moja-mama-mnie-rozumie/
Te książki sa dla mnie podstawą wychowania Natalki, sprawdzają się w 100%, od poczatku stosowałam metody zaklinaczki i ....np, moja Nata od kiedy skończyła 2 tyg samodzielnie śpi w łózeczku całą noc, nigdy jeszcze nie dostała ataku histerii, udało się nam na razie tego uniknąć itd....
Jednym słowem POLECAM !!!!!!
marianeczka
persona non grata
agawa - w koperniku
M
Myszatka
Gość
Ja tu kupiłam: chyba najtaniej.
http://www.kdc.pl/servlet/SNFSearch
WitaMY Cię Irlandio i twojego dzidziusia jeszcze 2w1 :laugh:
http://www.kdc.pl/servlet/SNFSearch
WitaMY Cię Irlandio i twojego dzidziusia jeszcze 2w1 :laugh:
Martusiu to jest w ZGIERZU UL.DĄBROWSKIEGO 19 WEJSCIE OD ULICY PRZY APTECEA NR TEL .TO 604 443 120 DR.BOBEFF zadzwon i umów się na wizytę i powiedz ze chodzi o okreslenie plci i jak bedziesz chciała to ci nagra na kasete video to kosztuje dodatkowe 20 zł, a tak wizyta z badaniem usg+ginekologiczne 60zł
A SKĄD JESTES? :laugh:
A SKĄD JESTES? :laugh:
z Łodzi jestem taniutko ta wizyta z USG z tym że ja kolejne USG będę robiła na początku stycznia i chciałabym zrobić to USg genetyczne. Ten lekarz ma może odpowiednie warunki do przeprowadzenia takiego badania?
reklama
marianeczka
persona non grata
ulik - zapomnialam napisac o kalendarzach. my akurat kupiujemy na allegro kalendarz na biurko (53 zdjecia - na kazdy tydzien). jest sporo ofert. na bb tez jest dziewczyna ktora sprzedaje:
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,4459.0.html
problem z wiekszoscia tych nasciennych jest taki, ze sa formatu a4, moim zdaniem powinny byc a3.
ale cos znajdziesz
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,4459.0.html
problem z wiekszoscia tych nasciennych jest taki, ze sa formatu a4, moim zdaniem powinny byc a3.
ale cos znajdziesz