reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Narszcie mam chwilkę czasu, żeby coś napisać.Wczoraj Kamilek zaliczył pierwsza wizyte u stomatologa.Chali mu sie, że był bardzo grzeczny, robił wszystko co Pani doktor kazała  :).
Wszystko jest ok. Ząbki zdrowe, ze zgryzem tez w porządku, pomimo tego, ze bardzo długo nosił smoka.Odzwyczaił sie dopiero półtora miesiąca temu.SZybko i bezboleśnie  :D
Sobotnie wesele -  udane. Bawiliśmy sie świetnie. Przetańczyliśmy prawie całe wesele,a trzeba zaznaczyć, ze mój mąż nie jest królem parkietu.Nie mówie ze nie umie tańczyć, po prostu tego nie lubi.
Wróciliśmy do domciu o 6 rano, byliśmy dopóki grała orkiestra :)
A tak na marginesie co u znowu taka cisza ???

reklama
Ehhh... cichosza... Ja pracuję i w międzyczasie BB studiuję ;) Jula do przedszkola liście zaniosła... a po ilości tegoż listnego znaleziska obstawiam, że będą drzewo robić ;)  ;D
Trochę już się lepiej czuje bo i ciśnienie się unormowało, niestety musze do centrum jechać... i tak mi się nie chce...

Dziewczyny,
Poszukuję jakiegoś fajnego miejsca w Łodzi na spędzenie Sylwestra... nic w necie nie ma... same wyjazdy z Łodzi. My mieliśmy w planach wyjazd w góry ale niestety musieliśmy z niego zrezygnować :( Teraz pozostaję na waszej łasce ;) bo nie jestem rodowitą Łodzinaką więc nie znam oprócz klubów studenckich (za dawnych lat ;) ) innych miejsc gdzie mogłabym szukać... pls... pls... Mamusie :)

A ja mam 2 pytania do was a mianowicie:
1)Czy są w Łodzi baseny przystosowane dla dzieci w wieku 3 miesiączków??
2)Czy znacie jakieś dobre opiekunki do dzieci godne polecenia??
I poprosiłabym od razu namiar jeżeli macie kogos.

jest taki basen, gdzie odbywaja sie zajecia z takimi maluchami. gdzies na teofilowie. jak bede w przychodni to zobacze, bo tam wisi reklama tych zajec.

No a u Nas skończyło sie na antybiotyku.Oskarek ma zmiany w oskrzelach. Ech :( Mam nadzieje ze pomoze.
Dobrze ze chociaż nie jest bardzo marudny, bo chyba bym zbzikowała z nimi.Kamlek wczoraj tez dawał popisy nic mu się nie podobało.I jak usnął wczoraj o 20 to jescze sie nie obudził. Śpioszek :)
AGAWA nieźle załatwiłaś ROBOTNIKA, szkoda ze juz nie mozna, bo chętnie bym mu powiedziała co myśle.

A na Nowej Gdyni są zajęcia dla dzieci? Ja też za miesiąc chcę zacząc chodzi z małym na basen. No właśnie - ale gdzie?
a

Anik, na nowej gdyni są zajęcia dla maluchów, z tego co się orientowałam to zajęcia kosztują 250 zł i jest to 12 zajęć po pół godziny, no papmpersy lepiej żebyś sama sobie kupiła bo tam kosztują 5 zł za sztukę, a pampersy takie kupisz w prawie każdym markecie.

Viola - lepiej idź na nową gdynię bo tam jest basen z ozonowaną wodą a nie z chlorowaną.

Właśnie, a jeśli chodzi o baseny to czy któraś z was wie czy prócz nowej gdyni jakiś inny basen w Łodzi ma ozonowaną wodę??

Dzieki Phantas. Kurcze, już bym chciała do tej wody wskoczyć. Ale odczekam jeszcze te 3 tyg, aż mały skończy 3 miesiące.

a

reklama
Do góry