reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Narszcie mam chwilkę czasu, żeby coś napisać.Wczoraj Kamilek zaliczył pierwsza wizyte u stomatologa.Chali mu sie, że był bardzo grzeczny, robił wszystko co Pani doktor kazała  :).
Wszystko jest ok. Ząbki zdrowe, ze zgryzem tez w porządku, pomimo tego, ze bardzo długo nosił smoka.Odzwyczaił sie dopiero półtora miesiąca temu.SZybko i bezboleśnie  :D
Sobotnie wesele -  udane. Bawiliśmy sie świetnie. Przetańczyliśmy prawie całe wesele,a trzeba zaznaczyć, ze mój mąż nie jest królem parkietu.Nie mówie ze nie umie tańczyć, po prostu tego nie lubi.
Wróciliśmy do domciu o 6 rano, byliśmy dopóki grała orkiestra :)
A tak na marginesie co u znowu taka cisza ???

reklama
Ehhh... cichosza... Ja pracuję i w międzyczasie BB studiuję ;) Jula do przedszkola liście zaniosła... a po ilości tegoż listnego znaleziska obstawiam, że będą drzewo robić ;)  ;D
Trochę już się lepiej czuje bo i ciśnienie się unormowało, niestety musze do centrum jechać... i tak mi się nie chce...

Dziewczyny,
Poszukuję jakiegoś fajnego miejsca w Łodzi na spędzenie Sylwestra... nic w necie nie ma... same wyjazdy z Łodzi. My mieliśmy w planach wyjazd w góry ale niestety musieliśmy z niego zrezygnować :( Teraz pozostaję na waszej łasce ;) bo nie jestem rodowitą Łodzinaką więc nie znam oprócz klubów studenckich (za dawnych lat ;) ) innych miejsc gdzie mogłabym szukać... pls... pls... Mamusie :)

A ja mam 2 pytania do was a mianowicie:
1)Czy są w Łodzi baseny przystosowane dla dzieci w wieku 3 miesiączków??
2)Czy znacie jakieś dobre opiekunki do dzieci godne polecenia??
I poprosiłabym od razu namiar jeżeli macie kogos.

jest taki basen, gdzie odbywaja sie zajecia z takimi maluchami. gdzies na teofilowie. jak bede w przychodni to zobacze, bo tam wisi reklama tych zajec.

No a u Nas skończyło sie na antybiotyku.Oskarek ma zmiany w oskrzelach. Ech :( Mam nadzieje ze pomoze.
Dobrze ze chociaż nie jest bardzo marudny, bo chyba bym zbzikowała z nimi.Kamlek wczoraj tez dawał popisy nic mu się nie podobało.I jak usnął wczoraj o 20 to jescze sie nie obudził. Śpioszek :)
AGAWA nieźle załatwiłaś ROBOTNIKA, szkoda ze juz nie mozna, bo chętnie bym mu powiedziała co myśle.

A na Nowej Gdyni są zajęcia dla dzieci? Ja też za miesiąc chcę zacząc chodzi z małym na basen. No właśnie - ale gdzie?
a

Anik, na nowej gdyni są zajęcia dla maluchów, z tego co się orientowałam to zajęcia kosztują 250 zł i jest to 12 zajęć po pół godziny, no papmpersy lepiej żebyś sama sobie kupiła bo tam kosztują 5 zł za sztukę, a pampersy takie kupisz w prawie każdym markecie.

Viola - lepiej idź na nową gdynię bo tam jest basen z ozonowaną wodą a nie z chlorowaną.

Właśnie, a jeśli chodzi o baseny to czy któraś z was wie czy prócz nowej gdyni jakiś inny basen w Łodzi ma ozonowaną wodę??

Dzieki Phantas. Kurcze, już bym chciała do tej wody wskoczyć. Ale odczekam jeszcze te 3 tyg, aż mały skończy 3 miesiące.

a

reklama
Do góry