reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
no właśnie! jakoś tu ciszą zawiało... Co tam u was się dzieje?
Widzę, że enfamil nikomu niepotrzebny to muszę wyrzucić. A dziewczynki czy korzystacie z tzw. lumpexów?? Chodzi mi o takie z niemowlęcymi ciuszkami. Jak znacie takowe napiszcie jakiś adresik. Proszę... :)
A my dzisiaj uciekamy na weekend do moich rodziców, do nałęczowa. w końcu :))

Beza,
Martyna dostaje Bebiko... więc ja dziekuję...
A lumpexy... owszem, kupuję, ale dopiero od niedawna. Wcześniej miałam tyle ciuchów po dzieciach Siostry, że sama mogłabym otworzyć lumpex... ;-) Jeden jest całkiem blisko mnie na Piłsudskiego (numeru nie pamiętam, ale pomiędzy skrzyżowaniem Marszałków, a Sarnią) i tam są ciuchy dla dorosłych i dzieci... a drugi w pobliżu mojego teścia na Rudzie, zaraz przy przystanku 50 jak sie wysiada na Stawy Stefańskiego... Nie wiem czy którykolwiek adres Cię zadowolił.... ale pytałaś...
Pozdrawiam i życzę udanego Nałęczowiania... ;-):tak:

ja lubię ten w centralu II i obok niego, przy galerii łódzkiej tylko po drugiej stronie. jest jeszcze gigantyczny na piotrkowskiej/

beza - Natek jest na cycusiu i nie je sztucznego mleka, także ja też dziękuję. Na lumpeksach się nie znam, więc nie doradzę.

Witam! Mało was Łodzianek się odzywa....:no:Ja choć nie jestem "rdzenną" łodzianką, mieszkam tu i studiuję:eek: pozdrawiam wszystkich:-):-)

Moje kochane!
Tym razem ja zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Mój Olo wczoraj rano, podczas zabawy z moją mamą, spadł z wersalki tak nieszczęśliwie, że ma pęknięta kość przedramienia. Pęknięcie nie jest poważne, ale dla ulżenia mu w bólu ma założoną szynę gipsową. Musi nosić rączkę na temblaku a taki zrobiony z bandaża wcina mu się w szyjkę. Czy może któraś z Was wie kto ma, albo jak zdobyć temblak dla takiego malucha? Albo może zna jakiś sposób, zeby nic mu sie w szyjkę nie wzynało? Za wszelkie rady i sugestie będę bardzo wdzięczna!
Pozdrawiam!
Ola

Strasznie Ci współczuję, a zwłaszcza biednemu Olkowi, na pewno go boli :( tak na szybko teraz pomyślałam, że możesz założyć na ten bandaż taki ochraniacz - chyba tak to się nazywa. zakłada się go na pasy w fotelikach, i nie tylko -taki na rzepy. Zawsze jest na paskach przy laptopach, żeby w ramię nie uwierało. Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli.

reklama
Irlandia - ojej... biedactwo... :-(
Nie wiem, może bluzeczka z golfem by pomogła? Dodatkowy materiał zabezpieczyłby szyję przed obtarciem... Ale tylko zgaduję...
Buziaki dla synka!

Do góry