reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Irlandio!

O kurcze biedny Olo.:-( Mam nadzieję ,że szybko dojdzie do siebie. Co do tego temblaka to może faktycznie warto spróbować z takim ochraniaczem na pasy ,o którym pisała Beza., albo zamiast bandaża użyć apaszki, szalika lub czegoś w tym guście.

Kochana moja, nie mój.Ona już chodzi.Wogóle mi nie raczkowała,odrazu zaczeła chodzić.Usiąść to mi późno usiadła.

Ja też mam do Was prośbę. Na szczęście nie taką jak Irlandia -bo Jasie też wczoraj nam spadł z łóżka, ale dzięki Bogi nic się nie stało. Musimy zacząć szukać niani, jakbyście coś słyszały dajcie proszę znać. Możemy zapłacić max 5 za godzinę, opieka jest nam potrzebna mniej więcej od 7 do 15. Wolałabym jakąś przysłowiową "babcię". Mieszkamy przy manufakturze. Jak ktoś taki się znajdzie to oczywiście podam więcej potrzebnych szczegółów.

Drugi koniec łodzi patrząc odemnie. Bieg powoli zaczyna,ale chodzi wszędzie.Otwiera wszystkie drzwi,szafki i robi w nich porządki.:-D;-). Wklej zdjęcie swojego maleństwa.
na 1 moja córcia , na 2 ja w czarnej bluzce i koleżanka z forum

reklama
Cześć dziewczyny dawno się nie odzywałam.Martwię się od długiego czasu kulką na szyi mojej Tatianki,kulkę ma od listopada zeszłego roku i cały czas jest nie rosnie nie maleje jest ciągle taka sama. bylismy u doktor Gasinskiej(wspaniała kobieta)powiedziała ze to węzel chłonny i mamy nic z tym nie robic.moze Wasze dzieci miały kiedys powiększony węzełek?jessli tak to napiszcie mi jak długo się wchłaniał.bede spokojniejsza bo u mojej Tisi to zaraz będzie rok i on ciągle jest.....dzięki wielkie...i buziaki dla Was

Do góry