reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Pogoda rzeczywiście paskudna!! ale chyba musimy wyjść z domu. Tak się stało, że od wczoraj mamy autko -służbowe. I w końcu nie musimy jeździć tramwajami, chociaż tramwaje nie są takie złe w porównaniu z proszeniem teścia o auto.... :)
Ciekawe jak długo tak będzie, ale coś mi się nie wydaje, żeby w najbliższym czasie było cieplej....

reklama
My dziś byliśmy u mojej kumpeli z pracy po łóżeczko dla juniora. Przy okazji dostałam inne potrzebne drobiazgi dla malucha. Bardzo się cieszę.:-)
A popołudniu byliśmy z Zuzą w cyrku. Mała miała niezłą radochę i nam też się podobało.

W temacie kapel to ja też nie znam twórczości "Normalsów". A z takich mało komercyjnych zespołów z Łodzi które nie zaistniały w wielkim świecie to znam "Zakaz wyprzedzania " i "Gore". To znajomi mojego męża z harcerskich, szkolnych czasów.:-)

A pogoda to dzisiaj jest wyjątkowo paskudna.:tak:

Hej, my tez bylismy w czoraj w cyrku.
Kamil był drugi raz, natomiast Oskarek był poraz pierwszsy.
Cały czas siedział z otwartymi szeroko oczami, i otwartą buzią.:-D.
A u NAs z muzyką jest tak.
Mój mąż gra na gitarze(kazdej od klasycznej po elektryczną)
Zaliczył juz kilka zespołów.Obecnie, gra w dwóch.
Nagrali sobie demo.
Poroznosili po łódzkich klubach.
W październiku graja juz koncert.
A jo no cóż
Po za graniem mężowi na nerwach to nie umiem na niczym.
Ze śpiewaniem tez chyba nie jest najlepiej.
Stałam sie krytykiem muzycznym, słucham oceniam, i wprowadzamy porawki(tzn mój mąz wprowadza).I uwielbam słuchac muzyki kazdego gatunku. no zmałymi wyjątkami.
A no i jestem najwiekszym fanem jego muzyki.
Chłopaki, natomiast szarpia struny gitarowe we wszystkich gitarach.
Póki co obaj sie rwią do muzyki.Mam nadziej ze kiedys cos z tego bedzie.

Kropecka, a to mnie zażyłaś tymi płytami Normalsów!!!! :szok::szok::szok: ale dzięki za wiadomość...!!! :-) Człowiek jednak całe życie się uczy!!!

A ja mam ochotę zaszyć sie w domu z zimna... Jak pomyślę, że miałabym wyjść na spacer, to dreszczy dostaję... W domu mam zmarznięte ręce, a co dopiero na dworzu... brrr....

kurcze chyba dawno mnie tu nie było....
wiec się witam:-) dzien dobry

dziewczyny mam do was pytanko, może wiecie gdzie w łodzi jest jakiś fitnes club, w ktorym są jakies zajęcia dla kobiet w ciązy?
kurcze, doszłam do wniosku ze czas sie troche poruszac, damian zaczął szkołę - 1 klase i całe do poludnia mam wolne:tak:

Dziewczynki czy któraś z Was a raczej Wasze maleństwo pije enfamil2. Otworzyłam puszkę, a Jasiek nim pluje!!! Szkoda, aby się zmarnowała. Chętnie odstąpię! Tylko niech ktoś da znać :)

reklama
Hej... Łodzianki!!! A co tu tak pusto????
My byliśmy kilka dni u rodziców dopilnować im zwierzyny i roślinności, bo czmychnęli sobie na przedłużone wesele.... ale już jesteśmy spowrotem...
Hop hop!!! bo nam wątek zamiera...

Do góry