reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Ale u nas niebo sie zrobiło czarne ale zaraz lunie!!!
Ja do Słonia mam rzut beretem bo jestem z Teofilowa i dużo tam robiłam zakupów

reklama
magdazłodzi pisze:
Ale u nas niebo sie zrobiło czarne ale zaraz lunie!!!
Ja do Słonia mam rzut beretem bo jestem z Teofilowa i dużo tam robiłam zakupów

No chyba przedmuchałas te chmury do mnie ;) A tam łóżeczka, jakies komody i inne takie też mają??

Moja ciocia miała udar i wylew - opiekuje się nią w szpitalu więc nie piszę często.. Padnięta jestem - w nocy pracuję aby w dzień być u cioci w szpitalu w Łagiewnikach - z Janowa to kawał drogi :(
Własnie za 5 mimut jadę do rodziców do Piotrkowa..

Irlandia,
Kciuki trzymam! Moooocno!

Ulik,
fajne wózewczki ma BEBE CAR ale drogie trochię.. no i podobaja się Bebe Comfort - sąsiadka była bardzo zadowolona ze swojego.

Tweety,
Michaś słodziutki bardzo.. do kogo z was podobny?

mamusiuagusiu,
Brawa dla Oskarka :) Pewnie masz teraz oczy dookoła głowy ;)
Kamilek zdrów?

Jutro ide na echo serca z Juleczką - bardzo się boję.. snią mi sie koszmary.. TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI!

Agawa wszyscy mówią że od pasa w górę do mnie a poniżej oczywiście do męża :laugh:
Jak będzie cieplej możemy się spotkać bo ja prawie codziennie spaceruję po olechowie jak jestem rano u rodziców.
Oczywiście jeszcze z Mamusiąagusią bo mieszka z moimi rodzicami przezścianę.

Baaaaaaaaaaaaaaardzo chetnie.
TYlko słoneczka prosimy wiecej. :)
Dziś rano,słoneczko sie pokazało, a teraz znów chmurzyska.

Wczoraj była u Nas kolezanka, z rówiesnicą Oskara( urodzili sie tego samego dnia).
Mój syn nie jest zbyt delikatny :D
W chwili nieuwagi, złapał ja za włosy, i tak pociągnąl, ze bidulka prawie sie przewróciła ::)
Chyba stosuje metody z epoki kamienia łupanpanego w sposobie podrywania dziewczyn ;D
Trzeba zaznaczyć, ze ona około 5 kg lżejsza od niego.Drobinka taka.

Cześc Wam!
Agawa jestes naprawde dzielna i życze duzo wytrwałości u nas na teofilowie piekne słońce dzis
Miałam także dzis pogrzeb kuzyna i yłam z Kasią i musiałam ja karmic na cmentarzy.Ale była bardzo grzeczna i miałysmy przyokazjii dłuuugi spacer

Ale sie tu przykro, zrobiło.Choroba, pogrzeb, brrrrrrrrr.

Anetas, moi chłopcy tez rzadko widzą swoją prabacie.Tym bardziej teraz ostatnio, bo mamy nie sprawny samochód.Strjkuje Nam staruszek. ;)
Ja nawet nie mam możliwoci, zeby chłopców z prababcią zostawić, bo jest ona po bardzo cięzkim zawale serca.
A wiadomo,że takiego malucha jak Oskar trzeba czasami wziąśc na rece.Moja babcia niestety nioe moze, choć bardzo by chciała.
Oskar na pewno by płakał, jesli miałby z Nią zostać, bo jest do Niej nie przyzwyczjony.

reklama
Irlandio - trzymam kciuki i czerkam na relację z Madurowicza! ;)

Mam pytanie, bo właśnie przeczytałam na stronie "Rodzić po ludzku", że mąż czy inna osoba towrzysząca powinna przejść jakieś badania, żeby móc uczestniczyć w porodzie. Jak to jest w Madurowiczu? I czy sale do porodu rodzinnego trzeba jakoś rezerwować?

Do góry