reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
agles - potwierdziłaś własnie moje obawy - że jak rodzi jedna dziennie to max, a przy moim "zyciowym farcie" to pół miasta ze mną się zjedzie. Ale szczerze przyznam, że mimo to nei widzę innego szpitala w Łodzi dla siebie :(

Cześć..
Siedzę naładowana i czuję, że zaraz wybuchnę! Rzadko zdarza mi się taki stan ale stary dzisiaj przegiął! Jestem zła! Umówiliśmy się ok. 13.00 na zakupowanie a tu już po 15.00 i nadal go nie ma :mad: W lodówce mam echoooo a ten nie odbiera telefonów - rozerwę go! Ło matko.. chłop jak dziecko!
Ehh.. Much Muszynkom..

7.gif

ELpis ja szczerze mówiąc coraz bardziej skłaniam się w kierunku CZMP.
Po pierwsze nikt mi nie nakazuje w jaki sposób mam spedzac pierwsze trzy dni z dzidzią, po drugie jest czysto, warunki sanitarne sa na poziomie.
Na sali są trzy Mamy, jesli chcesz to dzidzia jest z Tobą cały czas, jesli nie to ją zabieraja.
MOże przyjśc ktos blisko i pomóc Ci chociażby się wykompać jesli będziesz słaba.
A co do opieki to i tak będe sie starać żeby to nie było dziełem przypadku.
Wiem, że to moloch i wszytsko idzie na przerób, ale z drugiej strony nie da się nie zauważyć mocnych stron

Agawa - my na lipcóweczkach mamy specjalny wątek do słownego wyżywania się na naszych chłopach ;) A to umawanie sie to ja dobrze znam, hihi. A jak wróci to jeszcze zapyta "Coś Ci sie stało, Kotku?" wrrrr.... ;)

agles - no CZMP odrzuciłam, ponieważ ani lekarz ani położna, która w danym momencie nie ma akurat dyżuru nie może wejsć na oddział - a ja chcę sie z jakąs położną "umówić"... nie wiem już sama... mam jeszcze troche czsu - na intensywne przemyślenia!

ehh nie zagladalam jeden dzien a tu tyyyle postów ;D

Elpis78 jesli skonczylas SP91 to musimy sie znac!! co prawda dwa lata mlodsza jestem, ale kto wie ??? na pewno znasz moich "kumpli" z osiedla (bez przesady z tymi kumplami hehe) i kolezanki jakies... zeby tu nazwiskami nie rzucac.. hmmm... wróbcia? jezio? maniak? feder?

wraajac do porodow - ja rodzilam w madurowiczu i tam nie ma sali ogolnej. kazda ma swoja sale porodowa. bz oplat. z tym ze tv tam nie ma ;) porownania nie mam, ale drugie dziecie tez bede tam rodzic - bylam b. zadowolona. zero zastrzezen. ale moze ja malow ymagajaca jestem ;)

anetas buzki dla synka z okazji ur!!!

Agawa jak małż? wrócił?

anetas buzki dla synka z okazji ur!!!

Sredecznosci i od nas! :) :) :) Ściskamy i całujemy Borynia!
13.gif

Agawa jak małż? wrócił?

Ta.. przypuszczam, że zgłodniał ;)
Właśnie próbuje się zrehabilitować i odkurza mieszkanie..a że trochę hektarów ma do "obrobienia" to czasu na przemyślenia mu nie zabraknie ;)
A ja dorwałam stronkę, z której jasno wynika, że wychodząc za niego popełniłam mezalinas ;D Moi przodkowie to książęta Peresławscy a herbem rodowym jest Odrowąż - tak więc płynie we mnie błękitna krew ;D Hehehe :laugh:

Jadę dzisiaj odwieźć tatę do Piotrkowa.. a taka mgła :(

reklama
Do góry