reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Dziewczyny poleccie jakies przedszkole.
Moj Kacper ma 5 lat wiec beda musieli go przyjac do zerowki bo za rok pierwsza klasa, ale chcialabym rowniez mlodszego poslac.
Albo jakas szkole ktora ma dobra opinie, bo nie wiem czy go nie poslac aby zapoznal sie z otoczeniem.
Zalatwiac wszystko bede po 13 lipca bo na dwa tygodnie musze jechac do mamy, mam jeszcze tam ostatnie wizyty u lekarzy i takie tam.
Ja tutaj wogole nie znam rejonow, tzn. jak zabladzimy gdzies to wtedy juz tak a tak to...
M ciagle pracuje, wiec na jego pomoc w tym temacie nie moge liczyc.

Cześć dziewczyny,

robię w lipcu promocję na sesje zdjęciowe - jak ktoś zamówi sesję ciążową to później sesję nowonarodzonego dziecka otrzyma całkowicie za darmo.
Myślę, że jest to fajna oferta, dlatego Was informuję, jeżeli ktoś od was z rodziny, spośród znajomych, koleżanek, spodziewa się dziecka bądź już ma noworodka, to przekażcie info. To jest korzyść dla obu stron, bo ja powiększe portfolio o sesję noworodkową, a ktoś będzie miał zdjęcia z tego ulotnego okresu swojego dziecka.
Szczegóły na stronie.
Jeżeli podoba Wam się taka oferta to puszczajcie info :-)

Pozdrawiam, Ewa

DARMOWA SESJA ZDJĘCIOWA NOWORODKA

Dziewczyny, halooo, co tu tak pusto :)
Takie zarobione jesteście ? :)
Jak wam weekend minął? Ja niedzielę miałam pracowita fotograficznie, ale przy okazji postanowiłam mojej małej jakaś sesję pyknąć w deszczu. Zapowiadało się tak pięknie: różowe gumiaki, kolorowe rajtuzy, niebieska bluza z kapturem.. i sesja skończyła się po 5 minutach - bo Amelka została straszliwie pokasana przez komara:no: Na serio.
A tak na prawdę to po prostu usiadł jej na nodze i był taki wrzask i płacz, że musiałyśmy wracać do domu.

A co u was?

DARMOWA SESJA ZDJĘCIOWA CIĄŻA/NOWORODEK

Dziewczyny poleccie jakies przedszkole.
Moj Kacper ma 5 lat wiec beda musieli go przyjac do zerowki bo za rok pierwsza klasa, ale chcialabym rowniez mlodszego poslac.
Albo jakas szkole ktora ma dobra opinie, bo nie wiem czy go nie poslac aby zapoznal sie z otoczeniem.
Zalatwiac wszystko bede po 13 lipca bo na dwa tygodnie musze jechac do mamy, mam jeszcze tam ostatnie wizyty u lekarzy i takie tam.
Ja tutaj wogole nie znam rejonow, tzn. jak zabladzimy gdzies to wtedy juz tak a tak to...
M ciagle pracuje, wiec na jego pomoc w tym temacie nie moge liczyc.
A gdzie mieszkasz żeby ci ktoś nie polecał szkoły w drugim końcu Łodzi.

hej dziewczyny
Mamy pierwszego zęba:) chyba od tego była cała ta temperatura:) najbardziej nietypowe ząbkowanie na świecie.
Mam nadzieje, że młoda od następnego poniedziałku wróci w końcu do żłobka, bo nam niedługo dom rozniesie. A na dodatek teraz z babcia siedzi więc jest rozpieszczona jak nie wiem.
Boże jaka ja wyrodna matka jestem...cieszę się, że dziecko do żłobka...ehh

zea gratuluję pierwszego ząbka. Mam nadzieję, że to koniec problemów i Mała bedzie spokojniejsz. Mój maluszek jak wyszedł ząbek to zaraz był spokój w domu. Wczale nie spieszy mi sie do nastepnych, bo już teraz strasznie mnie podgryza przy karmieniu piersią...

reklama
Do góry