reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

wynajmujemy i nawet trafilo sie nam taniej za 2 pokoje niz na rozanej jedno. tu jest troche wolny mieszkan , moj maz zna tu ludzi jakby cos było to dam ci znac.

reklama
Ewafoto obok ciebie mieszka moja kumpela ktora niedawno urodzila.Ja w sumie tez nie mAM daleko do matki polki.

A moze bysmy sie wszystkie w jakis weekendowy dzien umówiły na kawe.

Ja na spacer jak ladna pogoda wszedzie moge jechac, bo w domu mi sie niechce siedziec a samej na spacer tez nudno.

Ja bardzo chętnie wybiorę się na kawe.
Jak masz ochotę to ja się z tobą wybiorę na spacer. Jeszcze w tym roku nie byłam w ogrodzie botanicznym. Może masz tam ochotę się przejść? Możemy też wybrać się do innego parku gdzie jest fajny plac zabaw, żeby twój maluszek miał zajęcie. Mój Adaś narazie tylko jeździ w wózku.

hej dziewczyny,
Daria jutro wraca do żłobka - nareszcie, bo się chyba w domu już nudziła. Nadal nie wiem co to za zapalenie było. Na razie mamy kontrolować mocz co jakiś czas.
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek - w co bawiłyście się z maluchami jak miały ok 6 miesięcy? Bo ja już pomysłów nie mam :(
P.S. mam do sprzedania bujawkę Fisher Price w bardzo dobrym stanie. https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ce-z-serii-rainforest-lodz-52163/#post7247747

Zea -
Amelka w tym czasie miała dużo zabawek typu: banan, którego się rozbiera, ma dużo poprzyczepianych drobiazgów, każdy inny odgłos wydaje i.t.p. Dużo miała takich zabawek i to ją bawiło.
Oprócz tego to wiadomo - noszenie po domu:-) - ulubiona rozrywka dziecka w tym wieku.

Tak ok 7-8 misiąca to powoli zaczynała łapać zabawy typu: kosi kosi łapki - to też było fajne :)

Fotografia dziecięca - KOLOROWE SESJE - Ewa Łazińska

Cześć dziewczyny,
ale fajnie było dzisiaj w Łodzi - padał deszcz i świeciło słonce. Uwielbiam takie zjawisko. Oczywiście pod warunkiem, że jestem akurat pod jakimś dachem, he he :)
A jak wam dzień upłynął? ja w pracy do 18 byłam.. dziecko zaraz spać idzie, mam nadzieję, mąż ma imieniny.. dzien jak co dzień :)

Pozdrawiam,

Fotografia dziecięca - KOLOROWE SESJE - Ewa Łazińska

reklama
hej, mi dzień upłynął pod znakiem końca kwartału. Każdy marudzi, a ja jestem na NIE. Wszystko się jakoś nie układa...
Na szczęście mała wróciła do żłobka i jest ok. Tylko kretynka lekarka (nie nasza, bo akurat jej nie było) nie chciała dać zaświadczenia, że dziecko może do żłobka i zwolnienia mi też dać nie chciała. Głupia baba
a na dodatek muszę kupić 2 sukienki na chrzciny - najpierw na chrześnicy męża, później na naszej małej, a to ta sama rodzina więc 1 kiecka na 2 okazje odpada. A na dodatek z kasą jakoś tak krucho, ehhh
Wyżaliłam się to idę prasować żeby się już dostatecznie dobić,eh

Do góry