reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
ja to chodze na cieszkowskiego ale ja mieszkam na gonej teraz, a na balutach my chodzilismy do przychodni kolo szkoły 153, nie wiem jaka to ulica z tyłu przychodni jest poczta. okulista dobry a nawet bardzo dobry jest w matce polce ale trudno sie do niej dostac, jesli to nic na cito to wartosie umowic i poczekac.
no ja sie obawiam ze areobik dla mnie moze byc zabardzo obciazajacy bynajmniej na poczatku.

Mój mąz mówi ze najtanszym cwiczenie,m bedzie jak bym szła z domu do domu na piechote tzn z mojego domu na gornej do domu moich rodzicow na bałutach:).

jest jakas mama chetna na spacer, moge dojechac nie musi byc z gornej?

marysia a gdzie na gornej mieszkasz??
Ja na Felsztyńskiego, tylko i momi najchetniej to na plac zabaw isc aby sie bawili :)

Ja tutaj musze endokrynologa dla siebie poszukac i dla Tymka, okulisty.
A zapisalam sie do przychodni na Braterskiej teraz jest tam nawet pogotowie, na koncu mojej ulicy wiec nie daleko mam.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było, ale trochę problemów rodzinnych mam i nie bardzo mam czas wejść na bb, a czasami brak natchnienia nie pozwala mi napisać nawet słówka, choć was podczytuję co jakiś czas. Może krótko co u nas; Nadulka, sama siada, podciąga się i staje wtedy na nóżkach, stoi ładnie przy kanapie, kupy łapiemy do nocnika i rano i w ciągu dnia, siusiu czasami też się uda, mówi ma-ma, ba-ba, a-ga, robi papa, brawo, pokazuje jaka duża jest, przybija piątkę, poza tym mamy już 4 zębole i jest strasznie, strasznie kochana :)

hej kobitki jestem tu nowa
nie mam kompletnie znajomej z dzieckiem z ktora bym mogla chodzic na spacerki, zakupy itd
czy ktoras chetna ? :D
chwilowo wychowuje synka sama ... :(

Kinia nie obraź sie ale to chyba za wczesnie na nocnik:szok:, daj jej nauczyc sie pierw chodzić a nie tak wszystko naraz.

matitka to niedaleko mnie, znam te okolice bo mieszkałam jakiś czas na różanej, a teraz mieszkam na Astronautów koło Zaloziańskiej

Marysia a wynajmujecie mieszkanie??
My szukamy czegos wiekszego, bo piki co jeden pokoj jest.
Moze macie znajomych ktorzy chca wynajac mieszkanie nie drogo??

reklama
Cześć, dziewczyny
ja też jestem z Łódź Górna, mieszkam obok Matki Polki.
Chętnie pochodziłabym z kimś na spacery, ale pracuję, w domu jestem koło 17 i moje dziecko jest już wtedy dawno wyspacerowane :-(co mnie wcale nie cieszy, bo sama chętnie pochodziłabym z nią na spacerki. Ale niestety nie mogę pozwolić sobie na luksus niepracowania.

Fotografia dziecięca - KOLOROWE SESJE - Ewa Łazińska

Do góry