Hej
Pamiętacie mnie jeszcze ??? Strasznie dłuugo nie tu nie było. Dokładnie pół roku, bo chyba od urodzenia Ali nic nie skrobnęłam
Oczywiście z całego serca żałuje i obiecuję poprawę
Wszystkich zaległości nie nadrobię ale przeczytałam kilka stron wstecz
Jeeejku ale ten czas leci
MOja Alunia chowa się dobrze. Karmię ją piersią i butlą. Tzn, butlę dostaje tylko na noc, od jakiegoś czasu z dodatkiem łyzki kleiku ryżowego, dzięki temu przesypia całe noc. No, czasami z jedna pobudką
(tfu tfu odpukac w niemalowane). Poza tym od 3 tygodni zaczęłam wprowadząc do diety warzywa i owoce
Na początku kupiłam kilka słoiczków,a teraz juz gotuję sama. Dziewczyny, nie wiecie gdzie w Łodzi można dostać kurczaka lub królika z eko hodowli ??? Wiem że nie można uchronic dziecka przed sztucznymi rzeczami, bo warzywa kupuję na bazarze i te na pewno nie są eko, ale mięcho chciałabym przynajmnej na początku bez żadnych ekstra dodatków ....
Ulanka, a na jakim mleczku jest Twoje szczęście ?? MOja Alcia pije Bebilon Pepti, bo było podejrzenie uczulenia na mleko krowie. Piszę "było podejrzenie", bo teraz zaczęlam jeśc normalnie nabiał i nie zaobserwowałam żadnych zmian ani na skórze ani kupkowych ... Do tej pory na drugie śniadani Ala je kliek kukurydziany na gęsto, rozrabiany w "swoim" melku modyfikowanym. Natępna kaszkę (juz smakową) kupiłam taką, do której dodaje się samemu mleko modyfikowane, dlatego nie ma problemu z wyborem
Ja mieszkam w Łodzi od 3 lat, i chociaż baardzo lubię to miasto, to jednak czuję się wciąz samotnie. Zwłaszcza teraz jak nie pracuję i spędzam całe dnie tylko z Alcią. Samotne spacery tez są nuuuuuudne. Zwłaszcza, ze my od początku spędzamy na dworzu codzniennie 2-3 godziny. Od roku mieszkamy na Sikawie (wczesniej na kochanej Dabrowie, której cholernie mi brak) naprawdę nie wiem gdzie się przed nami chowają wszystkie mamy ;(