Dymelek spróbuj najpierw ten, o którym pisze Kinia. U mnie on przy Mani przeszedł, a też była wybredna. I jest tańszy i łatwy do zdobycia. A z lateksowym też możesz spróbować, tylko nie wiem, jakie pasują do Aventa. Fajnie, ze Ci się z ciuszkami tak udało. Ja mam na razie zapasy dla młodszej, a starszą co jakiś czas w ciuchladnach głównie zaopatruję.
reklama
Cześć dziewczyny!!
Znowu u nas na formu cisza!!! Wszystkie takie zakochane w swoich maluszkach, że nie mają czasu nawet napisać kilka słów na formu
Ja kupiłam drugą butelkę dla Adasia. Niestety były tylko NUKa z lateksowym smoczkiem. Oczywiście nadal nie chce z niej pić!!! Jest już lepiej niż ze smoczka AVENT, ale do satysfakcji daleko jeszcze. W dodatku zaczełam do swojej diety wprowadzać nabiał. Chyba Adaś jest alergikiem, bo znowy schodzi mu skóra z uszu i brwi, a policzki sa całe w krostkach. Bardzo mnie to martwi, bo czuję sie słaba i chciałabym już zacząć normalnie jeść!!!
Kamelija jak tam twój Dawidek. Karmisz go piersią czy z butelki?
Znowu u nas na formu cisza!!! Wszystkie takie zakochane w swoich maluszkach, że nie mają czasu nawet napisać kilka słów na formu
Ja kupiłam drugą butelkę dla Adasia. Niestety były tylko NUKa z lateksowym smoczkiem. Oczywiście nadal nie chce z niej pić!!! Jest już lepiej niż ze smoczka AVENT, ale do satysfakcji daleko jeszcze. W dodatku zaczełam do swojej diety wprowadzać nabiał. Chyba Adaś jest alergikiem, bo znowy schodzi mu skóra z uszu i brwi, a policzki sa całe w krostkach. Bardzo mnie to martwi, bo czuję sie słaba i chciałabym już zacząć normalnie jeść!!!
Kamelija jak tam twój Dawidek. Karmisz go piersią czy z butelki?
Kinia1
Wrześniowa mama '10
dymelek współczuję Ci zawirowań z jedzeniem i Adasiem. Co do alergii to teraz co drugie dziecko ją ma, niestety... A próbowałaś tego smoczka lovi?
U nas idą zęby dolne, pediatra stwierdziła, że lada dzień będą, a ja już nie mam siły. Nadia płacze, krzyczy, złości się, dziąsełka ją bolą, a ja poza żelem na to nic poradzić nie mogę.
A jeszcze do tego pisanie prac dyplomowej i licencjackiej i ciągle szkoła. Ja już chcę wakacje i trochę odpoczynku ;] Ale za to z jedzeniem super. Kaszka i obiadki pochłaniają się prawie, że same
U nas idą zęby dolne, pediatra stwierdziła, że lada dzień będą, a ja już nie mam siły. Nadia płacze, krzyczy, złości się, dziąsełka ją bolą, a ja poza żelem na to nic poradzić nie mogę.
A jeszcze do tego pisanie prac dyplomowej i licencjackiej i ciągle szkoła. Ja już chcę wakacje i trochę odpoczynku ;] Ale za to z jedzeniem super. Kaszka i obiadki pochłaniają się prawie, że same
aniutka__
Aktywna w BB
Kinia na bolesne ząbkowanie mogę Ci polecić taki roztwór doustny Camilia, koleżanki stosowały u swoich dzieci i im pomagały. Ja jeszcze nie miałam okazji tego zastosować bo ząbki u mojego szkraba się nie spieszą z wyjściem ale camilie już mam w swojej apteczce.
Kinia1
Wrześniowa mama '10
aniutka dzięki, zakupię sobie i wypróbuję
Kinia, łączę się w bólu, tylko u nas idą 2 górne jedynki. Już widać białe, ale się nie przebiły. W dzień jest ok, ale w nocy... już ładnie spała całe bez pobudek, a tu drugi tydzień po godzinie budzi się z płaczem, godzinę się pobawi i dopiero zasypia. Kolejna pobudka o 4 i o 6. I musi być ciepłe picie, bo inaczej nie zaśnie. Ech, oby się przebiły szybciutko. Dolne przeszły bezboleśnie. Jak wypróbujesz to daj znać, bo w końcu jeszcze kilkanaście następnych przed nami... A żele to u Mani tylko próbowałam, ona go zjadała zanim rozsmarowałam, więc ja od razu Panadolem albo Ibumem jadę.
Kinia1
Wrześniowa mama '10
ulanka to teraz możemy jakiś klub "wyrzynaczy" założyć ;D
reklama
Witajcie Łodzianki
Czy można dołączyć?
Czy można dołączyć?