reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
...no własnie dziewczyny jakoś tu cicho w tej naszej łodzi a wiem ze jest nas sporo,wczoraj byłam w CZMP i nie widziałam naraz tyle kobiet w ciazy:szok:

Cześć Łodzianki :)

Z chęcią do was dołączę.

Dina82 na kiedy masz termin? Ja też chcę rodzić w Matce Polce. Dzwoniłam do SR, ale mam się odezwać pod koniec miesiąca, wtedy będą kompletować grupę majową.

dziewczyny potrzebuje na cito dobrego pediatry i alergologa. najlepiej z nfz ale możecie polecić kogoś prywatnie to też biorę.

cześć :-D ja nie wchodziłam dłuuuugo na regionalne, bo pusto :dry:

Alergolog - chodziłam jak byłam mała i dużo ludzi chodzi do Dr Buczyłko (tzn może nie do niego samego...ekhm... ale do jego kliniki). Polecam Dr Stasiak (specjalista alergolog / pediatra)

Łódź 90-553, ul. Kopernika 67 69, tel. (42) 6334402

LEKARZE CENTRUM ALERGOLOGII W ŁODZI - specjalista alergolog specjalista chorób wewnętrznych alergolog otolaryngolog otolaryngolog dermatolog pediatra chorób płuc pulmonolog anestezjologia i intensywna terapia laryngolog dziecięcy

Ja bylam wlasnie w tym cantrum na kopernika i bylam zniesmaczona i niezadowolona, ale to pewnie bardziej od lekarza zalezy a nie samego centrum. Nas przyjela dr. antoniak, i zamiast zrobic wywiad dac skierowanie na badania zwiazane z tym z czym przyszlismy, dowiedzialam sie tylko ze powinnam juz wysadzac malego na nocnik, dziecko ma zeza, a nic konkretnego. Skierowanie na badania szczegolowe dostalam od "naszego" lekarza z przychodni...Takze na kolejna wizyte sie juz nie umowilam, bo szczerze mowiac szkoda mi bylo pieniedzy na takie pogadanki z ktorych niczego nowego sie nie dowiedzialam.

Teraz troche czasu zajelo mi szukanie okusty dzieciecego, bo do kazdy do ktorego dzwonilam i powiedzialam ze dziecko ma 15 miesiecy mowil ze tak malymi dziecmi sie nie zajmuje...Na szczescie znalazlam pania okulistke, jestem srednio zadowolona;-) ale to bardziej ze strony finansowej, bo ma podejscie do dzieci, i starsza corke szczegolowo przebadala, a z takim malym bablem wiadomo jak jest i na ile jej sie udalo na tyle zobaczyla co i jak z jego oczkami.

Ja bylam wlasnie w tym cantrum na kopernika i bylam zniesmaczona i niezadowolona, ale to pewnie bardziej od lekarza zalezy a nie samego centrum. Nas przyjela dr. antoniak, i zamiast zrobic wywiad dac skierowanie na badania zwiazane z tym z czym przyszlismy, dowiedzialam sie tylko ze powinnam juz wysadzac malego na nocnik, dziecko ma zeza, a nic konkretnego. Skierowanie na badania szczegolowe dostalam od "naszego" lekarza z przychodni...Takze na kolejna wizyte sie juz nie umowilam, bo szczerze mowiac szkoda mi bylo pieniedzy na takie pogadanki z ktorych niczego nowego sie nie dowiedzialam.

Teraz troche czasu zajelo mi szukanie okusty dzieciecego, bo do kazdy do ktorego dzwonilam i powiedzialam ze dziecko ma 15 miesiecy mowil ze tak malymi dziecmi sie nie zajmuje...Na szczescie znalazlam pania okulistke, jestem srednio zadowolona;-) ale to bardziej ze strony finansowej, bo ma podejscie do dzieci, i starsza corke szczegolowo przebadala, a z takim malym bablem wiadomo jak jest i na ile jej sie udalo na tyle zobaczyla co i jak z jego oczkami.
na próchnika 1 bodajże jest takie centrum okulityczne i ja tam byłam z małym jak miał 8 miesięcy. pani dr znała się na rzeczy. nazwiska teraz nie pamiętam ale znajdę gdybyś była zaintereowana.

reklama
milo by bylo powymieniac sie swoimi spostrzezeniami na temat macierzynstwa w mlody wieku ... ja sama jestem bardzo mloda mama i chciala by wiedziec jak radza sobie inne mlode mamy czy maja podobne rozterki

Do góry