reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

magda1977 ja zakupilam tam wozek ale srednio jestem zadowolona, byl nowy i wszystko jest ok poza kolkami:-( zaczynaja sie z nich robic tzw "osemki" i przy kazdym skrecie musze patrzec czy tylne kolko mi nie wypada:-( kilka razy mialam takie przygody:dry: ale poza tym dobrze sprawdza sie w terenie:tak: fotelik samochodowy tez tam kupilam i zadowolona jestem:happy2:

reklama
oj jak dawno mnie tu nie było.U nas coraz blizej rozwiazania a przy tym coraz wiecej problemow.Jestem na podtrzymaniu jeszcze jakies 2 tyg i ide na zywioł.Musze na siłe jeszcze z miesiac nogi pozaciskac a pozniej juz luzik.
Chce rodzic w Madurowiczu ale musze sie jeszcze kilku rzeczy o nim dowiedziec.Jesli nie tam to napewno Rydygier poraz drugi.:tak:

Rodziła ktoras z was w tym roku w Madurowiczu?co trzeba zabrac dla siebie i dziecka?Bo ile portali tyle opinii.:wściekła/y:

Na przybyszewskiego jest wielka hurtownia ale nie wiem w ktorym dokładnie miejscu bo tam mezus z tesciowa kupili wozek Arturowi.I ceny w porownaniu z tym sklepem na przeciwko manufaktury -niebo a ziemia.

A ja tak nieśmiało chciałam się przywitać ze wszystkimi mamusiami:-)
Może jest ktoś kto planuje rodzić w Rydygierze pod koniec lutego?

oj jak dawno mnie tu nie było.U nas coraz blizej rozwiazania a przy tym coraz wiecej problemow.Jestem na podtrzymaniu jeszcze jakies 2 tyg i ide na zywioł.Musze na siłe jeszcze z miesiac nogi pozaciskac a pozniej juz luzik.
Chce rodzic w Madurowiczu ale musze sie jeszcze kilku rzeczy o nim dowiedziec.Jesli nie tam to napewno Rydygier poraz drugi.:tak:

Rodziła ktoras z was w tym roku w Madurowiczu?co trzeba zabrac dla siebie i dziecka?Bo ile portali tyle opinii.:wściekła/y:

Na przybyszewskiego jest wielka hurtownia ale nie wiem w ktorym dokładnie miejscu bo tam mezus z tesciowa kupili wozek Arturowi.I ceny w porownaniu z tym sklepem na przeciwko manufaktury -niebo a ziemia.

To ja ci chyba nie pomoge, bo rodzilam rok temu...ale chyba nie wiele sie zmienilo od tamtego czasu:tak: Jak chcesz to napisze ci co i jak;-)

A ja sie witam, siedze sobie z rodzinka u tesciowej i tescia (ktory jest w spzitalu:dry:) w nowosolnej, i czekam na goscia az zadzwoni czy kupuje od nas mieszkanie czy nie...nie wiem czy ludziska maja jaka kolwiek wyobraznie bo zwodza i zwodza, a ja nic zrobic nie moge bo przedwstepna umowe mamy do 15 listopada...Dobra uciekam papa:-)

Cześć dziewczyny! ja również jestem przyszłą mamą z Łodzi i mam prośbę możecie mi napisać gdzie najlepiej kupić całą wyprawkę dla dzidzi tzn. jaki sklep polecacie?

Dominika a wiesz że słyszalam że sa plany zamknięcia Madurowicza????
Ja tam rodzilam ponad siedem lat temu to tym bardziej nie pomogę :wink:
Co do sklepów nie pomoge bom już dawno nie w temacie haha :)

reklama
Justys najlepiej isc na brukowa tam hurtowni sprzedajacych w detalu jest sporo.Jedna z nich to Słon ktorego przeniesli na Pojezierska przy tesco.Ja tam kompletowałam wyprawke.
Do grudnia madurowicz narazie bedzie normalnie funkcjonował Madziu ale słyszałam o tych planach .

Magdasf to jak bedziesz miała chwilke to prosze napisz mi prv albo na maila. dominikaaj@interia.pl;-)

Do góry