reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Zyjemy!!:tak:
Oj Adusia, zapomniałam Ci podziękować za info o komisach-DZIĘKI:laugh2:.
Jeszcze się tam nie wybrałam,bo jestem leń,no i troszkę nie po drodze:sorry:.
Na razie okupuję okazje na allegro.Udało mi sie kupić bardzo ładny kombinezon na zimę za 25 zł-i to w Łodzi,więc odchodzą koszty przesyłki:tak:. Zauważyłam,że wysokie ceny osiągają raczej markowe ubranka, a mi na metkach nie zależy. Jednak i tak chcę kupić nowy,ale dwuczęściowy,tamten będzie na śnieżne szaleństwa.

Na szczęście ja jestem wyposażona przez rodzinkę w zimową odzież bo inaczej było by krucho.Na teraz mam 2 częściowy a na przyszły rok jedno....może ktoś wie gdzie można kupić takie chustki polarowe na szyję??? Bo na giełdzie nie widziałam:baffled::baffled:

witam ja urodziłam w sierpniu tego roku moja coreczke.Pochodze z Łodzi ale obecnie mieszkam w UK i tu rodzilam,jesli ktos ma jakies pytanka zapraszam do pisania do mnie:))pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy:))

hejka, ostatnio czesto Was podczytuje ale jakos nie mialam weny by napisac;-) jestem z Lodzi ale aktualnie mieszkam w UK, na urlop prawdopodobnie wpadne dopiero w kwietniu:-(mam 6 miesiecznego kochanego synka:happy2:
zyrafka na teofilowie w hali "malus" na rojnej jest komis z ubrankami dziececymi, jak bylam w lutym tylko rzucilam okiem ale ubranka maja ladne:tak:
a z Lodzi dokladnie jestem z Balut, okolice dworca polnocnego:blink:

hejka, ostatnio czesto Was podczytuje ale jakos nie mialam weny by napisac;-) jestem z Lodzi ale aktualnie mieszkam w UK, na urlop prawdopodobnie wpadne dopiero w kwietniu:-(mam 6 miesiecznego kochanego synka:happy2:
zyrafka na teofilowie w hali "malus" na rojnej jest komis z ubrankami dziececymi, jak bylam w lutym tylko rzucilam okiem ale ubranka maja ladne:tak:
a z Lodzi dokladnie jestem z Balut, okolice dworca polnocnego:blink:

witam ja urodziłam w sierpniu tego roku moja coreczke.Pochodze z Łodzi ale obecnie mieszkam w UK i tu rodzilam,jesli ktos ma jakies pytanka zapraszam do pisania do mnie:))pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy:))

A witamy,witamy...mamy emigrantki;-);-);-)

hej dziewczyny... mam takie pytanie-co myslicie na temat dr n. med. marka kozarzewskiego i jego usg 4d?? myslalam isc na polowkowe do dudarewicza ale wyczytalam ze on to uczen pana marka... i z tego co widze to dr kozarzewski przyjmuje w gamecie... tam maja swietny sprzet do usg 4d-lepszy niz u dudarewicza... a chce miec pamiatke na dvd z usg i tak sie zastanawiam nad tym dr... no i cena nizsza o ok 80zl... bede w 20tc i to tylko na pare dni w poslce dlatego chce skorzystac z takiego usg bo tutaj drogo i nie mam pewnosci co do sprzetu i lekarza a poza tym mam ok 300 km w jedna strone a to troche daleko...

reklama
Dr kozarzewski jest wspaniałym specjalistą i możesz iść do niego, jeśli faktycznie jest tańszy. Natomiast Dudarewicz jest równie wspaniałym diagnostą, ma świetny sprzęt i bardzo duże doświadczenie w rozpoznawaniu wad u dziecka. W dodatku - moim zdaniem - ma znacznie lepsze podejście do pacjentki.

Do góry