reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Dziekuje czuje sie dobrze.Tzn mecza mnie mdłosci ale znalazłam na nie sposob.Zanim wstane wcinam banana.;-)cały tydzien miałam pobudki o 5 rano wiec z niewyspania było jeszcze gorzej.Ale jeszcze troche i bedzie ok.Najwazniejsze zeby przetrwac ten I trymestr.

reklama
Witam serdecznie:-) Jestem mamuśką z Łodzi, Sebastianek urodził się 23.10.2008 w CZMP.

Witamy nowa mamusie:-):tak: Widzialam cie na pazdziernikowe mamy 2008:-) ja tez mam synka z pazdziernika o 3 dni mlodszego:tak:

Dziekuje czuje sie dobrze.Tzn mecza mnie mdłosci ale znalazłam na nie sposob.Zanim wstane wcinam banana.;-)cały tydzien miałam pobudki o 5 rano wiec z niewyspania było jeszcze gorzej.Ale jeszcze troche i bedzie ok.Najwazniejsze zeby przetrwac ten I trymestr.

Poczatek w sumie jest najgorszy, ale przy malym dziecku szybciutko ci te tygodnie mina, ja podziwiam kobiety ktore sa w cizy a maja malutkie dzieci, chyba bym oszalala;-):cool2:

Nie wiem czy się nadaje bo nie jestem z Łodzi tylko z miasta Głowna które jest woj. łódzkim. Nie duże miasteczko ok30 km od Łodzi. Jestem mama cudownego chłopczyka-Kacperka:-). Kacper urodził sie 03-04 wiec ma juz 6tyg-czas leci. Mam nadz ze zostane przyjeta do grona mamusiek z Łodzi bo chciałabym dzielić się swoimi problemami, pytaniami z innymi mamami oraz radzic innym w miare swoich mozliwosci. Serdecznie pozdrawiam wszystkie MAMUŚKI;-)

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy się nadaje bo nie jestem z Łodzi tylko z miasta Głowna które jest woj. łódzkim. Nie duże miasteczko ok30 km od Łodzi. Jestem mama cudownego chłopczyka-Kacperka:-). Kacper urodził sie 03-04 wiec ma juz 6tyg-czas leci. Mam nadz ze zostane przyjeta do grona mamusiek z Łodzi bo chciałabym dzielić się swoimi problemami, pytaniami z innymi mamami oraz radzic innym w miare swoich mozliwosci. Serdecznie pozdrawiam wszystkie MAMUŚKI;-)

Ja tez nie jestem z lodzi;-) Musisz napisac podanie, zyciorys i trzy zdjecia, wtedy rozpatrzymy czy sie nadajesz:-):-):-)ZARTUJE:tak::tak::tak:Kazda mama z lodzkiego sie nadaje:tak: Moj stas ma 6 i pol miesiaca i nie wiem kiedy to zlecialo:shocked2:

Witam wszystkie mamy a zwlaszcza te chlopcow bo to do nich mam pytanie!
jak pielegnujecie malego siusiaczka bo ja mam watpliwosci jak go pielegnowac tzn jeden lekarz mowi zeby sciagac napletek a drugi mowi ze jeszcze za wczesnie no i kogo sluchac???????????

Ja robilam to jak maly sie urodzil chociaz nie wiedzialam co i jak, bo mam starsza corke i takiego problemu nie byo, na szczescie moja mama pokazala mi co i jak wiec przy kapieli sciagalam napletek, teraz juz tego nie robie.

My nie ściągamy tylko bardzo dokładnie myjemy to miejsce. Lekarz powiedział, że cewkę moczową widać i nie trzeba i choć do lekarza zaufania super nie mam to niemąż poparł jego stanowisko i nic tam nie majdrujemy.

reklama
ciekawy program o mamach i dla mam warto obejrzeć

"Mama kreatywna - Mama pracująca" w TVP Łódź, już w czwartek, 21 maja o godz. 16.45

www.mamakreatywna.pl
progress.gif

Do góry