Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Od kwietnia pracuję w Aleksandrowie. Myslałam, ze o tym pisałam...
Magda, do którego przedszkola chodzi Zosia? Na Okrzei?
Magda, do którego przedszkola chodzi Zosia? Na Okrzei?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe jak narazie to nie mialam okazji sie gdzies "sama" wypuscic Tzn. znajome z bylej pracy pracuja, wiec nawet do tej porynie mialam z kim wyjsc. Z tym wyjsciem gdzies to swietny pomyslMoze wiecej nas by sie zgadalo i gdzies bysmy wyskoczyly.
Ja wlasnie robie porzadek w szafie i zalapalam taaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego dola..... Nie wiem jak to sie stalo...naprawde w ciagu 1,5 roku przybylo mi 35 kg!!!!!!!!!!(w tym te ciazowe)Schudnac musze minimum 25 i nie wiem kurcze jak sie do tego zabrac zeby poszlo szybko i sprawnie:-(
magda coś wiem o tym odchudzaniu ja wciaz walcze chociaz ostatnio mialam troche stresowych sytuacji a mój organizm dziwnie reaguje na stres bo tak jak wiekszosc chudnie..to ja tyje no i wciaz mam 10 kg do zrzucenia
jak stas mial 4 tygodni, rozchorowal sie i raz ze kazali przyjsc do przycodni, dwa nie bylo ze wejde bez kolejki, trzy myslalam ze te kobitki ktore tam czekaja przepuszcza mnie same bo w koncu takie malenstwo idzie z katarem a wroci z zapaleniem pluc, ale zapomni zaden babsztyl mnie nie puscil...
no a u mnie dzis pobudka o 5.30 coś się Pawłowi pomieszało....a teraz siedzi zapatrzony w rocku yoyr baby na vh1:-)
U mnie dzis nocka tez nie najlepsza, jak zawsze mlody wstaje tylko raz w nocy na mleko to dzisiaj ciagle sie krecil, stekal i kwekal....
hej dziewczyny
polećcie mi dobrego alergologa bo ta babka do której chodzę Passowska w matce polce chyba nie dokońca spełnia moje oczekiwania
kubę cały czas boli brzuch a ja sama nie umiem znaleść przyczyny i ona mi w tym nie pomaga