Mnie się przedszkole na Okrzei bardzo podoba. Mój chrześniak tam chodzi. Dziś np. były uroczystości dnia babci i dziadka. Była moja mama i ponoć świetna impreza. Poza tym w żadnym aleksandrowskim przedszkolu nie ma tylu imprez co tam, są urodziny dzieci, spotkania z teatrzykami, wycieczki, imprezy, rodzice sa bardzo wciągnai w pracę przedszkola, wiele się dzieje. Mocno jestem na bieząco, bo mój chrześniak to syn mojego brata i moja mama wiecznie opowiada jaki Maks zadowolony. Moi rodzice często odbierają Maksa i twierdzą, ze to nie problem, przedszkole dba o czytość i dlatego rodzice nie wchodzą na salę. W Sielankowie też rodzice czekali na dzieci w szatni. Ze swoich przedszkolnych czasów na Łęczyckiej też pamiętam, ze po dzieci się nie wchodziło na sale.
Ana - Olo już nie chodzi, bo bardzo chorował a że moja mama jeszcze daje radę to nie robiliśmy nic na siłę. Zacznie od września, mam nadzieję że blizej, właśnie na Okrzei.
Teraz jest troszke inaczej na łeczyckiej, tam tez dzieci maja wiele atrakcji, od wrzesnia byli juz raz w teatrze, raz w kinie, raz teatrzyk byl w przedszkolu, maja wyjscia np. do piekarni aby zobaczyc co i jak sie robi, byla impreza andrzejkowa z roznymi atrakcjami no i obowiazkowo mikolajUrodziny dzieci tez sa, nawet skladalismy sie po 15 zl, na prezenty bo kazdy maluszek w dniu swoich urodzin cos dostaje od grupy. Teraz normalnie jak wchodzilam po Zosie, to wchodzilam na sale i prosilam mloda, widzac przy pokazji co robi pani, i jak sie zocha bawi. Jak narazie w jej grupie byla jedna impreza-wigilijka gdzie dzieci robily przedstawienie, potem bylo ciaco, kawa czy co tam sobie kto ccial, jutro jest dzien babci i dziadka, i tez jest przedstawienie, a potem slodkosci, ze wzgledu na malo czasu nie pieke zadnego ciasta, ku[pilam cukierasow i pierniczkow;-)Na koniec roku co roku wiem ze jest taka mega impreza, w tym roku bylam obadac i bylo bardzo sympatycznie
Zyrafka oby tylko na katarku sie skonczylo, moj lekarz zawsze mi powtarzal jak sa pszczoly to jest miod...no a czas jaki teraz mamy tez robi swoje , wirusiska lataja w powietrzu
Ostatnia edycja: