reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
abrzuzka Zuza swietnie z tym "makijarzem" wygląda;-)
Cześć dziewczyny
dawno mnie tu nie było, ale moja Nicola od 9 września zajmuje cały mój czas :-)
Teraz trochę się juz ogarnęłam z tą nową sytuacją i postanowiłam zajrzeć co u Was.
Wybaczcie że nie nadrobie wszystkich stron.
Mam nadzieję że infekcje szybko znikną z organizmów Waszych maleństw, teraz w sumie najgorszy okres.
Pozdrawiam
dawno mnie tu nie było, ale moja Nicola od 9 września zajmuje cały mój czas :-)
Teraz trochę się juz ogarnęłam z tą nową sytuacją i postanowiłam zajrzeć co u Was.
Wybaczcie że nie nadrobie wszystkich stron.
Mam nadzieję że infekcje szybko znikną z organizmów Waszych maleństw, teraz w sumie najgorszy okres.
Pozdrawiam
Witam Łodzianki i nie tylko;-):-)
Troche mnie nie bylo, ale koncowka ciazy to byl koszmar a teraz jakos brak czasu na wszystko.
Zaczyna sie sezon chorobsk, i troche sie boje bo Zosia chodzi do przedszkola i obawiam sie zeby czegos nie przytargala i nie zarazila Stasia. Faszeruje ja wit C i tranem mam nadzieje ze to choc troszke pomoze
Pozdrawiam cieplutko, choc za oknem juz naprawde zimno:-)
Troche mnie nie bylo, ale koncowka ciazy to byl koszmar a teraz jakos brak czasu na wszystko.
Zaczyna sie sezon chorobsk, i troche sie boje bo Zosia chodzi do przedszkola i obawiam sie zeby czegos nie przytargala i nie zarazila Stasia. Faszeruje ja wit C i tranem mam nadzieje ze to choc troszke pomoze
Pozdrawiam cieplutko, choc za oknem juz naprawde zimno:-)
Słuchajcie Mamuśki, możecie polecic jakiegoś dobrego pediatrę/przychodnię w okolicach Pl.Wolności?? Ja juz nie mam siły do tych lekarzy, ciągle coś mi nie pasuje.Teraz należymy na Bazarową 9 i to jest porażka po prostu!!! Organizacja pracy w tej przychodni jest po prostu beznadziejna! Słyszałam dobre opinie o przychodni na pomorskeij, ale nie wiem, gdzie to dokładnie jest?
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja neistety mioge ci tylko poelcic prywatnie w Pabaianicach bardzo dobra pania doktor. Przyjmuje tez panstwowo w Łodzi na Mileczarskiego ale tam jest poradnia specjalistyczna. Jak cos pisz na priv dam namiary.
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
ja niestety nie moge nic polecic, sama niedawno zmieniałam przychodnie a i z tej nie jestem zadowolona:-(
reklama
Kurcze, co jest z tymi przychodniami?Jak lekarz w miarę ok,to znów cos innego nie tak. Ja ostatnio, to raczej prywatnie chodzę lub wzywamy lekarza do domu. Bazarową odradzam każdemu!!!!!Niby duża przychodnia i wszystko jest na miejscu, ale to daje też minusy.Jak np. rano okazuje się, że córka jest przeziebiona i ma gorączkę, to nawet jak zaczynam dzwonic od 8.00, to czasem nie udaje się dodzwonic do południa, no a potem sie okazuje,ze na dziś nie ma miejsca.Kiedys dodzwoniłam się o 9.00(!!!) i tez nie było miejsc! Oczywiście nie mozna wyciągnąc karty na drugi dzień-paranoja jakaś!