Madźka 27 ja nawet nie zdazylam podziekowac, za polecenie mi wlasnie dr.Jerzynskiego, jak narazie jestem zadowolona, troche gadula z niego ale przynajmniej wszystko wiem bez proszenia sie o jakiekolwiek wyjasnienia, jest konkretny wszystko wyjasnia (przynajmniej mnie) na "chlopski" rozum, bo jakies terminy medyczne nie zabardzo cos mi mowiaTylko przerazilo mnie to co napisalas o tym szpitalu, ja powiem szczerze ze jeszcze daleko do porodu ale czytalam na roznych forach opinie o lodzkich szpitalach, najlepsza opinie mial szpital na Przyrodniczej chyba ale on juz nie istnieje, pozniej byl Madurowicz najwiecej negatywnych opini mial CZMP, bardzo malo bylo opini o Rydygierze ale tam za nic nie chce rodzic bo tam wlasnie "leczy" Baradyn (jak dla mnie bez tytulu doktora...)
Mam nadzieje ze ja bede milo wspominac pobyt w szpitalu, ja moj pierwszy porod i pobyt w szpitalu nie wspominam najgorzej a i tak czekalam ze lzami w oczac az pojade w koncu do domu, wiadomo w szpitalu nie ma ani prywatnosci, ani nie mozna sie poczuc jak "u siebie", poza tym zawsze w domciu jest ktos kto pomoze, doradzi, a w szpitalu wiadomo jak bywa....
Mam nadzieje ze ja bede milo wspominac pobyt w szpitalu, ja moj pierwszy porod i pobyt w szpitalu nie wspominam najgorzej a i tak czekalam ze lzami w oczac az pojade w koncu do domu, wiadomo w szpitalu nie ma ani prywatnosci, ani nie mozna sie poczuc jak "u siebie", poza tym zawsze w domciu jest ktos kto pomoze, doradzi, a w szpitalu wiadomo jak bywa....