reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

hmm powiem wam ze z tym nocnym jedzeniem to mam takiego stracha po starszym synu...jego tez nie moglam oduczyc i jak mial 3 latka budzil mi sie w nocy...i oszukiwanie wodą czy herbata nic nie pomagało..bo potrafil wypic herbate a za chwile wolal o mleko!!!
po prostu tym razem chcialabym tego uniknąc...no ale bede cierpliwa:-)
a karmie go piersią, i raz dziennie przed snem wieczorem dostaje butle z kaszką.

kurcze tu na zielonym romanowie tez moglaby sie pojawic jakas mamuska - towarzyszka spacerów:tak::tak: magda moze jak lepiej sie poczujesz to w koncu się uda???
a tak wogole to moze wieczorem podrzuc zośkę do mnie, i pojedź do gina sama. mowie serio:tak::tak:
u ciebie juz konczy sie 12 tydzien:szok::szok:matko jak ten czas leci....
a tak wogole to moze gdyby w sobote byla ladna pogoda to umowilybysmy sie np na placu przed manufakturą????

co wy na to???

reklama
Viki bardzo dziekuje za propozycje ale Zocha nie zostanie beze mnie nigdzie, moze uda mi sie poprosic jej "kolezanke" ktora ma 14 lat zeby zostala z nia w domu, to taka sprawdzona dziewczynka bardzo odpowiedzialna i nie boje sie z nia zostawiac zosi,ale nie wiem czy sie uda bo ponoc jest chora:-(Jakos bede musiala sobie poradziec, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma....;-)czekam juz na ta 20 jak na zbawienie chcialabym juz byc po, a potem na piatek bo moj M. wraca i w koncu troche odetchne.

spoko magda, rozumiem...damian tez byl taki ze tylko mama i mama:tak:musimy sie w koncu spotkac bo wlasnie w razie czego to widzisz byloby dobre rozwiazanie...i do tego blisko siebie mieszkamy...

daj znac jak tam fasolinka:tak:i trzymam kciuki by bylo ok - na pewno bedzie, a my zmykamy z damianem na karate, tzn damian idzie na trening a my z pawłem na spacerek;-)

Irlandia, a może my w jakiś ładny weekend byśmy się spotkały. Maciek pojechałby na naszą działkę gruzu nawieźć a mnie by wysadził w Aleksandrowie?

Madźka27 - jak masz ochotę na spacerek to nie ma problemu, tyle że ja bliżej radiostacji a przy tych remontach dojazd do manufaktury tragedia, ale jakoś chyba damy radę.
Leika - dzięki za info.

Halo puk puk mamuśli z łodzi coś leniu****ą chyba jeszcze w łóżeczkach my już na nogach od 7 no teraz mam chwile bo moje synki kUbusie spią własnie ja mam chwile a tu cisaza

WSTAWAĆ!!!!!:-):-):-)
i miłego dnia

Witam bardzo cieplutko w ten chlodny dzinek:-)Ja juz po badaniu bardzo uspokojona i szczesliwa ze wszystko jest dobrze, oby tak dalej:tak:Zocha byla zachwycona jak uslyszala bicie serduszka malenstwa, wedlug usg to 12 tydz 5 dzien i termin mam na 24 pazdziernika wiec prawie tak samo jak wedlug@. Trzymajcie sie cieplutko;-)

reklama
Witam :-)
Ja tez chetnie dopisze sie do ogloszenia.
Poszukiwane mamy do wspolnych spacerkow okolice MAKRO :-)

Magdasf1 - dobrze ze sie uspokoilas, hmm 12 tydz pamietam jakby to bylo dzis a to juz roczek minal :-) wszystkiego dobrego Wam zycze

Do góry