hmm powiem wam ze z tym nocnym jedzeniem to mam takiego stracha po starszym synu...jego tez nie moglam oduczyc i jak mial 3 latka budzil mi sie w nocy...i oszukiwanie wodą czy herbata nic nie pomagało..bo potrafil wypic herbate a za chwile wolal o mleko!!!
po prostu tym razem chcialabym tego uniknąc...no ale bede cierpliwa:-)
a karmie go piersią, i raz dziennie przed snem wieczorem dostaje butle z kaszką.
kurcze tu na zielonym romanowie tez moglaby sie pojawic jakas mamuska - towarzyszka spacerów magda moze jak lepiej sie poczujesz to w koncu się uda???
a tak wogole to moze wieczorem podrzuc zośkę do mnie, i pojedź do gina sama. mowie serio
u ciebie juz konczy sie 12 tydzienmatko jak ten czas leci....
a tak wogole to moze gdyby w sobote byla ladna pogoda to umowilybysmy sie np na placu przed manufakturą????
co wy na to???
po prostu tym razem chcialabym tego uniknąc...no ale bede cierpliwa:-)
a karmie go piersią, i raz dziennie przed snem wieczorem dostaje butle z kaszką.
kurcze tu na zielonym romanowie tez moglaby sie pojawic jakas mamuska - towarzyszka spacerów magda moze jak lepiej sie poczujesz to w koncu się uda???
a tak wogole to moze wieczorem podrzuc zośkę do mnie, i pojedź do gina sama. mowie serio
u ciebie juz konczy sie 12 tydzienmatko jak ten czas leci....
a tak wogole to moze gdyby w sobote byla ladna pogoda to umowilybysmy sie np na placu przed manufakturą????
co wy na to???