reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Cześć mamuśki!
Potrzebuje pilnie znaleźć poradnie w której zrobią mojemu Jaśkowi usg przezciemiączkowe. Byłam wczoraj na szczepieniu wzw i pani dr stwierdziła, że duży w domyśle za duży. Zleciła kompleksowe badania krwi, m.in. na przyswajalność wapna, vit d3... i to usg...
Jasiek waży 11 kg przy 86 cm.
Nie ukrywam, że mnie to stresuje, więc im szybciej zrobimy to badanie tym lepiej!!

beza - nie stresuj się przede wszystkim. Natek też ciągle ma duże ciemiączko, tylko nasz skąpy, osiedlowy pediatra nawet nie pomyślał o tym, by zlecić jakiekolwiek badania, jedynie ładował w mojego synka coraz większe dawki Vit. D. Gdy w słoneczne lato kazał mi dawać małemu aż 4 krople Vigantolu to się zbuntowałam i olałam jego zalecenia, przecież zatrucie vit. D jest dużo gorsze niż ewentualny niedobór. Poszłam prywatnie na wizytę do innego lekarza i okazało się, że duże ciemiączko taka uroda mojego synka, że wszystko jest w porządku i jak najbardziej aż do jesieni mam w ogóle nie podawać vit. D :szok:
Dobrze, że zaufałam swojemu instynktowi...

wczoraj przeżyłam traumę. Więcej do tej lekarki nie pójdę!! Zrobię badanie dzisiaj w medicoverze na najlepszym sprzecie w lodzi za jedyne 100 zl. wyniki od razu. a na konsultacje wynikow ide do rydygiera!!
Mi tez sie wydaje, ze taka jego uroda, ale ta torba zasiala ziarenko niepewnosci!! i dlatego musze to sprawdzic!

reklama
no i po strachu!
wszystkie wyniki są super dobre!!! :-):-D:-):-D

Po niedzieli tylko wejdziemy na chwilę do rydygiera podziękować panu dr-owi! A przy okazji zobaczy Jasia.
Uff, kamień z serca.
A do przychodni więcej nie pójdę!:wściekła/y:

Do góry