reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

witam! Dopiero teraz pisze chociaz juz 2 tygodnie jestem w Polsce, ale te 2 tyg byly pracowite, szukalam pracy i zajmowalam sie steskniona za mna zosia ktora nie dala mi odejsc nawet na 2 kroki:tak: No a dzisiaj ide pierwszy raz do pracy i strasznie sie stresuje. Slonka zycze i pozdrawiam

reklama
wiesz co, przeczucia mam na dziewczynke ale boje sie ze sobie to po prostu wmawiam bo bardzo chcialabym miec parke :) no ale jak bedzie drugi chlopak to tez go bede baardzo kochac. oby tylko bylo zdrowe bo dla mnie to jest najwazniejsze.

Witajcie Łodzianeczki..

Hej
My już pożegnaliśmy z Kasią pieluszki i korzystamy z nocnika:tak:

Ale Ci zazdorszcze... A ja u swojego dziecka musze na wszystko czekać... na chodzenie czekałam prawie do teraz, za to jak ruszyła, to nie muszę jej asekurowac, bo wychodziła się ze mną za rączkę... Nocnik u nas jest tylko rano, ale za to z pełnym sukcesem... W dzień, nawet jak założę tylko majteczki, to mokre nie robią na niej żadnego wrażenia... potrafi w nich siedzieć i.. nic...

witam! Dopiero teraz pisze chociaz juz 2 tygodnie jestem w Polsce, ale te 2 tyg byly pracowite, szukalam pracy i zajmowalam sie steskniona za mna zosia ktora nie dala mi odejsc nawet na 2 kroki:tak: No a dzisiaj ide pierwszy raz do pracy i strasznie sie stresuje. Slonka zycze i pozdrawiam​

I jak minął pierwszy dzionek?? Fajnie, ze udało Ci się znaleźć pracę... Gratuluję..:-):tak:

wiesz co, przeczucia mam na dziewczynke ale boje sie ze sobie to po prostu wmawiam bo bardzo chcialabym miec parke :) no ale jak bedzie drugi chlopak to tez go bede baardzo kochac. oby tylko bylo zdrowe bo dla mnie to jest najwazniejsze.

No jasne... ale życzę dziewczynki... dlaczego marzenia nie miałyby się spelniać w całości???;-)

Dziewczynki jak z kolei chciałabym polecić Wam pieluszki rosmana. Normalnie jestem w szoku jak bardzo jestem z nich zadowolona. Cena za 50 sztuk niespełna 30 zł.
Różne kategorie wagowe.Do tej pory używałam pampersów -niczym się nie różnią. O, przepraszam ceną i firmą :) Polecam te z elastycznym rzepem!

Beza, a do kupienia są w Rossmanie tylko, czy gdzie indziej też?? Może warto spróbować? My jedziemy od dawna na Pampersach i pewnie jeszcze trochę tak będzie, to moze...???

Pozdrawiam. :-)))

Tak to jest cała seria produkowana tylko dla rosmana. Kto wie moze wlasnie produkuje je pampers.... duzo jest takich produktow, ktpre wlasnie sa tak sprzedawane. to samo tesco etc. To, ze nie ma firmy to nie znaczy, ze gorsze. Dla mnie sa rewelacja, a nie naleze do malo wymagajacych :)

Te pieluchy są świetne, bo mają szerokie zakładki. U nas, jeśli zakładki na siebie nie nachodziły to wszystko bokiem wyciekało - pampersy u nas w ogóle się nie sprawdziły, zrezygnowaliśmy z nich po jednej paczce.
Novaczka - tylko kup koniecznie bordowe rossmany - premium lub różowe babydream. Nie kupuj żółtych rossmanów, bo one są kiepściutkie.

Witajcie.
Ja tez musze sie pochwalic, po kilku miesiacach trudów, Oskarek tez nauczył sie korzystac z nocniczka.
Oczywiscie do spanka, zakładamy pieluche, ale juz jest dobrze.
Póki co, jescze ja musze za niego pamietac, ze trzeba zrobic siusiu, ale dobre i to.
Wpadki równiez sie zdarzają to jasne..
Ja tez wróciłam do swojego ukochanego zajecia, do korepetycji.
Wczoraj była u mnie pierwsza uczennica.
Stresowałam sie strasznie, bo juz tak dawno tego nie robiłam, bałam sie, że nic nie pamietam.Brak kontaktu z jezykiem punktuje na niekorzysc :-(.
W kazdym razie, jakos poszło, i chyba było dobrze, bo dziewczyna umówiła sie za tydzień.:-).

Te pieluchy są świetne, bo mają szerokie zakładki. U nas, jeśli zakładki na siebie nie nachodziły to wszystko bokiem wyciekało - pampersy u nas w ogóle się nie sprawdziły, zrezygnowaliśmy z nich po jednej paczce.
Novaczka - tylko kup koniecznie bordowe rossmany - premium lub różowe babydream. Nie kupuj żółtych rossmanów, bo one są kiepściutkie.

Witajcie.. Wypuściłam się dziś do miasta i zaczepiłam o Rossmana i rzczywiście były, ale nie kupiłam, bo wczoraj mężulo kupił dużą Pampersów, więc na razie mam. Ale widziałam, rzeczywiście są... Leika, a to nie jest tak, że kolor zależy od rozmiaru?? Nie przyjrzałam się dokładnie... ale dzięki za podpowiedź :tak::-D A oprócz babydream były jeszcze jedne baby...coś tam (nie pamiętam)... czy to to samo???? I tak samo wszystkie rozmiary... Moze to to samo tylko jeszcze przed zmianą nazwy?

A... no i może ja wrócę do prywatnych lekcji gitarowych. Odwiedziłam dziś zaprzyjaźniony sklep muzyczny i chłopak (sprzedawca) zaraz mnie zaczepił, bym zostawiła swój numer, bo dzieciaki pytają... A że dawno tam nie byłam, to nie mial mpoich namiarów i nie wiedzial czy jeszcze działam, skoro nie przychodzę na zakupy... No i się bardzo obydwoje ucieszyliśmy ze spotkania... A coś mnie tam ciągnęło.. Teraz juz wiem co.. I na dodatek Marytna dostała w prezencie instrumenty (przeszkadzajki-grzechotki i takie malutkie tamburynko- REWELKA) jak potem zrzucę zdjecia, to Wam wkleję.. :tak:

Pozdrawiam.

reklama
NOVACZKA, a moze spróbuj dać ogłosznie na jakims portalu gitarowym.
Mój mąż uczy gry na gitarze i własnie w takim serwisie dla gitarzystów, wystawił swoje ogłoszenie.

Do góry