reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Mamusiaagusia, dzięki za podpowiedź..:-D:tak: Na razie nie chcę mieć zbyt wielu uczniów, bo muszę się jakoś zorganizować czasowo, ale jak będzie potrzeba, to przynajmniej będę wiedziała co robić...;-)

No i obiecane fotki...

reklama
Piotrkowska 111...w bramie... no to chyba ten sam.. Marcin ma na imię i chyba basistą jest... wiem, ze gdzieś gra...
No to jest tu nas parę z muzyką związanych... hi hi...

W takim razie, jak już chłopcy z mężem zacznął grać, to dam WAm znać, i jak byscie chciały posłuchać fajnej muzyki to zapraszamy.
No, to teraz zrobiłam im reklamę:-p:-p:-p.

Widzę, że się muzycznie zrobiło... :-D
Kropecka a Ty wiesz, że Wiktorek mnie odwiedził? Mówił Ci, że był u ciotki w aptece? ;-):rofl2::happy2:
Ale z niego słodki blondyn! Normalnie mój Olo się chowa! :happy2: Tylko śpiący troszkę chyba był, bo taki mało rozmowny... ;-)

Ola, opowiadała mi mama, że Cię spotkała :) No jeśli chodzi o Wiktora to on zachowuje się nieprzewidywalnie. Czasami gada jak najęty, do wszystkich się uśmiecha a czasem ani be ani me, zero kontaktu :)

reklama
Hello Łodzianki!!!
To jak z tym Zdrowiem??? Wiem, ze pogoda nie rozpieszcza, ale chyba bez przesady??
Ja się wybieram jutro po południu... nie umiem godziny określić, bo moje dziecię śpi w cały świat i jak jej się aktualnie podoba... Będzie któraś z Was tam jutro???

Do góry