reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Fusik,nam pediatra zdecydowanie odradził gruszkę-my w razie katarku używamy NoseFrida-jest suuuuuuper!!!Naprawdę polecam.

A dzieciaczki to same słodziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kocia - też coś słyszłam o tej Fridzie... ale jakoś byłam nie przekonana, ale może teraz ...a jak się tego używa?

Fusik-prosto i dzieciaczek tak się nie wkurza!Nalepiej wpisz sobie w wyszukiwarkę NoseFrida a wyskoczą Ci wszystkie informacje.Gdybyś nie znalazała to podam Ci jakiś link...

Witajcie!
Jestem mamą 3,5 miesięcznej Zuzi poszukuję dobrej opiekunki! Muszę trochę popracować w domu i potrzebna mi jest niania!
Jeżeli słyszałyście o jakieś super niani to dajcie znać senseless@02.pl
Z góry dziękuję za pomoc
a-ga

Tweety !

Witaj po przerwie!

Fusik!

Ja też polecam fride , u nas też się sprawdziła. Co prawda używam również gruszki , ale frida jest nieinwazyjna, jej używanie nie prowadzi do podrażnień noska, nie uszkadza śluzówki i naprawde ładnie wyciąga katarek.:-D

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!

W kwestii niani niestety nie pomogę.

,nam pediatra zdecydowanie odradził gruszkę-my w razie katarku używamy NoseFrida-jest suuuuuuper!!!Naprawdę polecam.

133362986_1

dlaczego ja o tym wczesniej nic nie słyszałam?!?! :-( jeszcze nie tak dawno sie męczyłyśmy z Zuziowym katarem. gruszk anie dosc ze bardzo denerwowala Zuzie to jeszcze nic nie pomagała, bo Zuzia mialabardzo gleboko ten katar :-( Nawet tak sobie m owiłam, ze przydałby mi się taki ssak którym Zuzia była odsysana jak lezała na OIOM-ie. Ale nie sądzilam ze cos podobnego jest dostepne do uzytku domowego.
Musze to kupic :-)

reklama
Witajcie.Troszkę NAs nie było, ale juz nadrabiam zaległości.
W poprzednią srode była u Nas moja kolezanka z córeczką(rówieśnicą Oskara co do dnia :-) ).Julita była zapatrzona w mojego syna jak w obrazek :-) .Stał sie chyba jej idolem:-D .Jak on jadł to ona tez, chodziła za Nim krok w krok.Oskar oprowadzał ją po całym mieszkaniu.Mówie WAm jak to komicznie wygladało.Dwa takie krasnale łazące po kazdym pokoju.Niestety nie mam zdjec, bo akurat w czasie ich pobytu siadłY nam baterie w aparacie.
W piatek Oskarek dostał temperature i katar no i skończylismy na antybiotyku.W płucach i oskrzelach jest czysto tylko gardło troche czerwone.
Wieczorem chłopcy zostali z babcią i dziadkiem, a my z męzem na miasto, na koncert HEY.Było super.
Tyle ze efekty koncertu odczuwam bardzo.W sali było bardzo goraco, a na zewnatrz bardzo zimno.Wczoraj zachrypłam, a dziś odebrało mi głos.Dobrze, ze na forum sie pisze,bo naczej kiepski byłby ze mnie rozmówca :-) .

Do góry