reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Mamusiaagusia!

Dużo zdrówka dla ciebie i Oskarka!
Wyobrażam sobie jaki musiałaś mieć ubaw obserwując "pierwszą randkę" swojego synka.:-)

reklama
Mamusiaagusia - zdrowiej szybko :-) ale po tak udanym koncercie to przeziębienie szybko ustąpi
a co do pierwszej randki synka to super jakmożna było to obejrzeć... ciekawe jak ja zniosę piersze spotaknie z laseczką... oj będe zazdrosna:-)

Oj było zabawnie.
Wczoraj na kolejny koncert ( zespoły z "łódzkiej sceny niezależnych") wyciągnął mnie mąż. Ja z tej okazji odzyskałam głos.
Mozna mnie chociaz zrozumiec.

Cześć Mamusie.
Dawno tu nie zaglądałam.
Chciałam się Was zapytać czy wiecie coś o basenie czmp. Podobno Kocia się tam wybierała.
Byłbym wdzięczna za info.

Moja niunia zachorzała przez te zmienne pogody i tym razem bez antybiotyku się nie obejdzie :(. Dobrze, że słaby ten antybiotyk.

Życze zdrówka wszystkim dzieciaczką

ruda asia!

Niestety w temcie basenu CZMP się nie wypowiem , bo nie byłam. Też chętnie poznałabym opinie na jego temat.

Zaglądaj do nas częściej. Ostatnio straszne tu puchy panują.

Dużo zdrówka dla twojej córci i dla wszystkich chorych maluchów.

Rzeczywiście wybieraliśmy się na basen w ICZMP ale jakoś na razie nie dojechaliśmy-bo najpierw czekaliśmy na szczepienie Niuni i nie chcieliśmy ryzykować przeziębienia,potem był katarek ,teraz lekkie zapalenie gardziołka-też dostaje antyboityk...Widzieliśmy tylko ten basen,powiedzmy w przelocie,jest ok ale nic więcej na razie na ten temat nie jestem w stanie powiedzieć...

Cześć Mamusie i dzidziusie!
Ale dziś fajna pogoda. Mimo przeziębienia postanowiłyśmy pospacerować. Już dawno Pati nie była taka grzeczna na dworzu :)
Mogłaby taka pogoda zostać:)

Ojjjjjjjjj.............Cudnie dziś było..........:tak: My byłyśmy na trzy godzinnym spacerku-na słonku się wygrzewałyśmy.........Suuuuuuuper!!!Masz rację Asiu,mogłoby być tak jeszcze chociaż kilka dni:happy2:

Witajcie po długiej nieobecności..
U nas po staremu..Praca, dom, zakupy i tak od nowa..
Pogoda piękna jak na grudzień, słońce sympatyczne i zachęcające do spacerów.

Kurcze Anetas , nie wiedziałam ,że w Nowym Jorku jest już grudzień.;-)
Oj chyba się na nowo w swoim mężu zakochałaś ....:-)

Życzę udanej przeprowadzki.

reklama
Pogoda piękna jak na grudzień, słońce sympatyczne i zachęcające do spacerów.
Anetas u nas jeszcze listopad, a u ciebie ? ;-) Ale cieszę się, że układa Wam się w "wielkim świecie" :-)
U nas dziś kiepska pogoda, cały dzień mgła i niet słoneczka:-(
A to Michaś przed spacerkiem w piątek:-)

U nas ok, tylko może mnie bardziej pogoda przygnębia niż moje dziecko, ono prawie cały czas ma dobry humor i figle mu w głowie.

Do góry