reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Nie cierpie jak jest zimno.Smiac mi sie chciało, jak dzis ubrałam dwóch swoich kawalerów, w zimowe kurtki, czapki, szaliki, buty, rekawiczki, i kaptury na głowe.Wyglądali jak bałwanki śniegowe.Wystarczyło by ich lekko pchnąc, i poprzewalali by sie jak bałwanki śniegowe.:-)
Dla mnie mogłoby być mroźno i bardzo śnieżnie tylko w Boże Narodzenie.
Nartomiast reszta roku zeby był cieplutka.Troszke upalów w lipcu i sierpniu, takich w miare oczywiscie(nie 40 st w cieniu :-D ).
A poza tym tak do 23 mogłoby byc.
Miałam dzis kamila nie prowadzić do przedszkola, bo nie dosc ze sypało jak nie wiem, to w dodatku zawierucha.
Poszedł jednak, bo jak usłyszał ze do przedszkola nie pójdzie to usiadł na kanapie i zaczał płakać.
Krzyczał do tego, że on chce do przedszkola.Nie nie miłam wyjścia.Zaprowadziłam go.:-D
Oskarowi troche przeszło temperatury nie ma chetnie je(nawet bardzo chetnie) i jest o wiele weselszy.

reklama
Cieszę ,się że Oskarkowi już lepiej.
Martwiłaś się ,że Kamil niechętnie będzie chodził do przedszkola po przerwie , a tu proszę :-).

Co do upodobań pogodowych to w pełni cię popieram. Zima powinna być na Boże Narodzenie dla klimatu , no i jeszcze do tego dodałabym jeszcze ze dwa tygodnie na ferie zimowe dla dzieciaków. W końcu śnieg to dla maluchów wielka frajda.

Pozdrawiam wszystkie łódzkie mamusie i ich skarby.:-D

Nie same, nie same ;-)

Jak macie jakieś mamy maluszków za znajome, to przekażcie, że na Sojczyńskiego dostali dodatkowe terminy na USG stawów biodrowych dla niemowląt na NFZ. Są więc miejsca od zaraz :-)

hej. nie zaglądam bo mi się zycie popitoliło i nie chcę smęcic. buziaki dla wszystkich!

wojti zdrowy i zadowolony :) więc to,co najwazniejsze jest ok :)

my też jesteśmy z Łodzi ale jakoś troszkę obco się czuję na tym wątku bo Wy już wszystkie tak dobrze się znacie...:zawstydzona/y:

kocia, a co ja mam powiedzieć? Dopiero niedawno dołączyłam :-D
dobrze będzie :)

Ale dziś paskudna pogoda, cały czas leje... :-(

Laboratorió w Łodzi jest sporo. najbardziej profesjonalnie robia to chyba w klinikach leczenia nieplodności- Salve i Gameta. Pozdrawiam

reklama
Dziewczynki!

Przecież to kiedy każda z nas dołączyła do wątku nie ma żadnego znaczenia. Jesteśmy jedną wielką rodzinką łódzkich mamuś z BB.:-)

Ulik!

Mam nadzieję ,że wszystko się jakoś wyprostuje. Jeśli tylko masz ochotę się wygadać to pisz.

Pogoda faktycznie obrzydliwa się zrobiła. A ja jeszcze do tego wszystkiego dostałam pierwszy okres od porodu i czuję się kiepskawo.

Do góry