reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Skoro rodziłyśmy na innych oddziałach to pewnie nie Ci sami ;-) Lekarze mogli się powtarzać, ale położne są przypisane do oddziałów.

Ja leżałam w szpitalu przez półtora miesiąca przed porodem, także myślałam, że może się spotkałyśmy, dlatego pytałam o oddział :)

Nie sądzę żeby ten szpital mial być tak szybko zamknięty. Po pierwsze dlatego, ze to szpital akademicki i UM tez ma coś do powiedzienia a po drugie to ile w Łodzi zostanie szpitali położniczych??? Trzy??? Nawet CZMP nie da rady w tej sytuacji a poza tym chyba bym rodziła w innym mieście jakby mi CZMP zaproponowali.

kocia, na patologii opiekował się mną Krekora a poród odbierał mi chyba Podciechowski.
miałam różne problemy przez całą ciążę, większość spędziłam w łóżku (w domu) ale końcówkę musiałam mieć monitorowaną już w szpitalu.

Hmm...
Moze faktycznie troche ostro, ale po wypowiedziach dziewczyn z którymi lezałam jakos trudno mi jest sie przekonac no i np do Zgierza mam duuuuzo blizej. A jak juz w nieznane to chociaz tam gdzie blizej zeby szybciej w domu byc w razie ucieczki, nie?;-)

reklama
Kurcze, wczoraj było tu tak głucho, a teraz nie nadążam czytać odpowiedzi waszych:-) .
Ja rodziłam w RYDYGIERZE, dwa razy.BYłam bardzo zadowolona i z opieki w czasie porodu(choiciaz jak rodził sie Oskar, to to wiele czasu na slai operacyjnej nie spedziłam, około 30 min, a moze mniej:-D ),jak i po porodzie.Oczywiscie były pewne wyjątki wsród personelu, które czasami miłam ochote rozszarpać.
Uwazam jednak ze to dobry szpital, i jesli byłbym w ciazy 3 raz(oby nie, juz nigdy:szok: )Ale tez bym poszła tam rodzic.
A złe opinie równiez słyszłam na temat tego szpitala.
Ale ile pacjentów to tyle opini.

Do góry