reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Padiqq o ile będziesz miała okazję... słyszałam na sieci plotki, że mają w ogóle zamknąć ten szpital niedługo...

A gdzie dokładnie słyszałaś takie rewelacje?
Tak się składa ,że jestem w stałym kontakcie z lekarzem z tego szpitala i nie dotarły do mnie takie pogłoski. No , ale może masz lepsze informacje.

Co do zdania na temat opieki szpitalnej , to ja uważam ,że ilu pacjentów tyle będzie opinii. Nigdy wszystkim się nie dogodzi.

Współczuję matkom , które straciły dzieci i sama nie chciałabym być w ich sytuacji. Ktoś napewno za to odpowie pod warunkiem ,że sąd uzna winę szpitala. Przedstawienie zarzutów jeszcze o tym nie przesądza.

reklama
Witam mamusie łodzianki i ich urocze dzieci. Ja też jestem mamą z Łodzi od 8 miesięcy i 3 dni. Mam na imię Agnieszka, mój synuś Szymon. Dopiero teraz wpadłam na pomysł aby pozaglądać na forum dotyczące dzieci. Mówią, że lepiej późno niż wcale... Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:) Serdecznie pozdrawiam.

Witam serdecznie nową formulowiczkę :-D

Ja rodziłam w ICZMP i chociaż spędziłam tam 39 dób to nie mam zdania, ani pozytywnego, ani negatywnego. Do przebiegu samego porodu nie mam zastrzezeń i dzięki późniejszej 99 dniowej opieki Zuzia żyje. Przed porodem zbyt przeżywałam całą tą sytuację, że jestem tak wcześnie w szpitalu i że na 100% urodzę wcześniaka, że nie jestem wstanie ocenić obiektywnie opieki. Cały czas jesteśmy pod opieką tej kliniki i jestem raczej zadowolona.

witam wszystkie mamusie. Dawno mnie tu nie bylo i widze ze zmiany chyba wam sie niezbyt podobaja bo malo sie udzielacie :p

ja tez rodzilam w madurowiczu i bardzo sobie cenie opieke z tamtego szpitala wiec drugie dziecko tez chcialabym tam urodzic wiec mam nadzieje ze go nie zamkna o czym moj lekarz tez mi nie wspominal
pozdrawiam wszystkie mamusie z Łodzi

Cześć stałym i nowym forumowiczkom! Dawno u was nie bywałam, ale zaciekawiła mnie dyskusja o Madurowiczu. Większość z was rodziła tam niedawno, a ja w 2000 roku i nie było różowo. :no: Warunki sanitarne takie sobie, wiele oddziałów w strasznym stanie wymagało natychmiastowego remontu. Moi rodzice jak przyjechali mnie odwiedzić, to byli przerażeni. Opieka przedporodowa świetna, ale na noworodkach klops. Podejrzewam, że dopiero po aferze wzięli się ostro za ten szpital. Ale macie rację, że ile ludzi tyle opinii.

reklama
Dokładnie-ile ludzi tyle opinii...Ale ja naprzawdę polecam ICZMP-zarówno podczas porodu jak i potem wszystko było jak najbardziej w porządku!!!:tak: Chociaż mój poró,jk to stwierdziła położna był dość specyficzny i...zabawny...;-) Może dlatego tak fajnie go wspominam...

Do góry