reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Melduję ,ze nausea odezwała się na styczniówkach i pewnie niebawem skrobnie i tutaj.

Ja dzisiaj padam z nóg , miałąm ciężką noc , a potem dzień w pracy. Dobrze ,że jutro sobota , szkoda tylko ,że parwdopodobnie będę musiała iść do pracy.
No ale martwić się o to będę dopiero jutro.

Całuski dziewczynki!
Życzę miłego weekendu!:-)

Ulik!

Miłego sałatkowania i udanej imprezki.

reklama
Brak czasu na pisanie mi się kłania.
Oskarowi nic nie jest. Możliwe ze powodem były zęby.Z tym, że nie pomyslałabym, że przy ząbkowaniu, może byc tak wysoka temperatura.
Kamilek z wycieczki bardzo zadowolony, dostał DYPLOM uczestnika imprezy edukacyjno- plenerowej.
Aha, stomatologa również mi się kłania.Pół ósemki mi się rozleciało.Czeka mnie usuwanie i to najprawdopodobnie chirurgiczne.
Dlatego póki mnie nie boli, to mi sie nie spieszy.Gdybym miała mieć plmbowanie to już bym dawno poszła, natomiast do rwania mi nie spieszno.

Ulik,chodziło mi o Górną,tyle,ze ja mieszkam na Rudzie,tuż pod Lublinkiem...Ale naprawdę Twoja buzia wydaje mi sie bardzo znajoma...Może z uczelni?Studiowałam na wydziale filologii polskiej...

kocia ja na fil. ang więc na pewno z uczelni :) podeslij jakąs swoja fotke tu albo na priv to może ja ciebie też skojarzę :)

Wiedziałam!!!:-D Ulik, na mamach lipcowych 2006,w foto-wspomnieniach jest kilka naszych fotek,co prawda głównie ślubnych ale co nieco widać...

hej wszystkim :-D :-D mamy nowe fotki

pyszne ciacho :-D:-D
150767.jpg

a to pierwsza spineczka Zuzałki :happy2: powiedzmy ze jest co spinać ;-)
152155.jpg

pozdrawimay wszystkich serdecznie ...... wyróżniając wszystkie Zuzałki:-) których coraz więcej ;-)

Zuzka jest super!:-)

Nieźle się uśmiałam oglądając zdjęcie na którym wcina bułeczkę.:happy2: A w spineczce bardzo jej do twarzy. :-DJa też już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła zacząć używać spineczek, gumek do włosów itp.

reklama
witam :) mały zrobił mi dzisiaj pobudkę o 6 rano i nie ma zamiaru iść spać więc ja oczywiście od razu na BB ;) w ogóle dziewczyny, kiedy wasze pociechy zaczęły przesypiać całe noce, o ile zaczęły :)

Do góry